Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta bankowe junior.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Chciałem się spytać w którym banku jest najlepsze konto tak zwane junior (czyt. dla osoby, która nie ukończyła 18 roku życia)

Zależy mi na:

-Darmowych wpłatach, wypłatach.

-Darmowych przelewach.

-Karcie (nie debetowej) (i żeby za korzystanie z niej nie płaciło się)

-Darmowe prowadzenie konta.

Po prostu całe darmowe. Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Siemanko.

Chciałem się spytać w którym banku jest najlepsze konto tak zwane junior (czyt. dla osoby, która nie ukończyła 18 roku życia)

Zależy mi na:

-Darmowych wpłatach, wypłatach.

-Darmowych przelewach.

-Karcie (nie debetowej) (i żeby za korzystanie z niej nie płaciło się)

-Darmowe prowadzenie konta.

Po prostu całe darmowe. Proszę o szybką odpowiedź.

Takich nie ma w PKO płacisz 3zł miesięcznie, reszta free.

Opublikowano

Skoro nie chcesz karty debetowej, to jaką? Kredytową?

Z tego, co pamiętam, to w mBanku są darmowe przelewy, darmowe wypłaty z bankomatu (nie ze wszystkich), darmowe prowadzenie konta. 

Ubezpieczenie karty debetowej kosztuje 5, czy 6 PLN. Nie, nie jest obowiązkowe. Tak, wypadałoby je mieć.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Skoro nie chcesz karty debetowej, to jaką? Kredytową?

Z tego, co pamiętam, to w mBanku są darmowe przelewy, darmowe wypłaty z bankomatu (nie ze wszystkich), darmowe prowadzenie konta. 

Ubezpieczenie karty debetowej kosztuje 5, czy 6 PLN. Nie, nie jest obowiązkowe. Tak, wypadałoby je mieć.

Zapewne chodzi mu o użytkowanie karty w celu wypłacania dochodów z bankomatu.

Idź do BZWBK i porozmawiaj z obsługą. Z tego co wiem wszystko free do 30 roku życia.

Bywalec
Opublikowano

izzy konto w mbank jest najlepsze, za darmo wpłacasz i wypłacasz chyba tylko w bankomatach mbanku w innych jakaś mała opłata jest, dostajesz karte płatniczą którą możesz co roku odnawiać, przelewy i korzystanie z konta masz za darmo.

.

Opublikowano

Ja posiadam konto w PNB Paribas i nie narzekam... wszystkie rzeczy z w/w są darmowe, aczkolwiek nie wiem jak jest z wypłatą z bankomatu bo jeszcze nie korzystałem :)

Opublikowano

izzy konto w mbank jest najlepsze, za darmo wpłacasz i wypłacasz chyba tylko w bankomatach mbanku w innych jakaś mała opłata jest, dostajesz karte płatniczą którą możesz co roku odnawiać, przelewy i korzystanie z konta masz za darmo.

A za przelewy coś płacisz ? Otrzymywanie i utworzenie przelewu

Opublikowano

A za przelewy coś płacisz ? Otrzymywanie i utworzenie przelewu

No wlasnie nic :), polecam ten bank uzywam go od 8 lat. Sam zakładałem jak miałem 13 lat i jest według mnie najlepszym bankiem. Nic nie płacisz za prowadzenie konta więc możesz być spokojny. 

Opublikowano

No wlasnie nic :), polecam ten bank uzywam go od 8 lat. Sam zakładałem jak miałem 13 lat i jest według mnie najlepszym bankiem. Nic nie płacisz za prowadzenie konta więc możesz być spokojny. 

Dzięki. Temat do zamknięcia. Limit like kolego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...