Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hosting pod serwer minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj naszło mi na myśli czy by nie dało rady kupić jakiś hosting czysty np za sms i potem wgrać na niego przez ftp pliki serwerowe minecraft wypaliło by to?? Jeśli nie to podajcie propozycje najtańszych hostingów za sms :) Z góry dzięki :)

Opublikowano

Jeszcze jakieś propozycje? Może żeby coś też było typu itemshop itd kurcze i szkoda że tak drogo z VAT jest :( Żeby 5 zł doładować trzeba płacić ponad  12zł  :)

Opublikowano

Polecam chosting ownserwer.pl

Aktualnie posiadają 50% zniżkę...

Dodatkowo możliwość zrobienia itemshopa,menadrzer pluginów...I nie tylko.

Opublikowano

Witam dzisiaj naszło mi na myśli czy by nie dało rady kupić jakiś hosting czysty np za sms i potem wgrać na niego przez ftp pliki serwerowe minecraft wypaliło by to?? Jeśli nie to podajcie propozycje najtańszych hostingów za sms :) Z góry dzięki :)

gościu czyli chcesz vps/dedyka(raczej vps) ? jeżeli chodzi ci o to to lepiej sobie odpuść i kup na hostingu typu ownserwer.pl bo na vps musisz go zkonfigurować zabezpieczyć antywirusami i innymi antyhackami przed włamaniami(większość osób tego nie robi a potem ma bul dupy że mu się ktoś włamał na vps) a i do serwerów typu vps nie dają itemshopów. Masz 2 wybory 

1.Robić sam.Skonfigurować całą maszynę i mieć autorski item shop i się na męczyć

2.Pójść na łatwiznę i załatwić gotowy serwer minecraft z gotowym itemshopem od jakiegoś hostingu(bardziej polecam ten wybór tym bardziej jak się nie znasz na linuxie)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

zabezpieczyć antywirusami i innymi antyhackami przed włamaniami

CO xD

Mówisz o FireWall'u? Wcale to nie jest trudne... ;)

1.Nie trzeba mieć autorskiego. Większość usługodawców SMS Premium ma już gotowe, nawet pod serwer Minecraft. Namęczyć? Chcesz mieć coś dobrze to się niestety trzeba trochę namęczyć

Jeśli chodzi o hosting, polecam pukaweczkę oraz lvlup.pro

@Edit

jak się nie znasz na linuxie

Z dupy za przeproszeniem ludzie się tego nie uczą :D Magia internetu jest na tyle potężna, że nauczy każdego. Wystarczy chcieć, i dążyć do tego celu.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Polecam Pukawka.pl i ich ofertę RAM. Za 1.70 zł dostajemy 155 MB (przy tym uciągniemy 2 sloty, czyli płacimy 85 gr za slot  :) ) Nie rozumiesz o co mi chodzi? Pisz na PW!

102uwxd.jpg

Opublikowano

Najlepszy hosting moim zdaniem znajudje się na Craftserve.pl Nie jest tam tanio, ale no od razu masz wbudowany system item shopu. Nie musisz wysyłać smsów na serwer, robią to za Ciebie inni. Jest to najwygodniejszy hosting do serwerów minecraft.
Jeśli chcesz, to możesz na Facebboku napisać do craft serve po darmowy linka na testowanie hostingu na 4 dni. Sam używam, i polecam :)

Opublikowano

Moim Zdaniem Najtanszym I Najlepszym Hostingiem W Wydajnosci Servera Jest Lvlup.pro ale to tylko moje zdanie . Mam tam server 40 slotow ale wydaje mi sie ze za malo ramu jak pluginy duzo zajmoja ;/

Nowicjusz
Opublikowano
Sprawdź proszę ofertę fiberhost.pl hosting działa już na rynku 2 lata. Od tygodnia obchodzą swoje 2 urodziny gdzie przydzielili -50% na  wszystkie serwery MC.

Po kontakcie z [email protected] dostaniesz za darmo serwer na 7 dni do testów. 

Po co ryzykować? sprawdź jak jest na prawdę! 

Opublikowano

logo.png

- Bardzo dobry kontakt z administracją
- Profesjonalny hosting
- Szybka pomoc
- (-/+) cena

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...