Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Road To Platinum - droga przez męczarnie

Fejs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jou, będę tu wstawiał ssy, czasami może jakiś filmik (plejsa) z mojej ucieczki z golda ( 2 ). 
Jak narazie utknąłem w gold 2.
Na początek Penta zedem x)

https://www.youtube.com/watch?v=xGH7p50pD_8&feature=youtu.be

Grę wygraliśmy, ale zapomniałem zrobić SS :F

Następna gra, Nasus był ślepy i głuchy, nigdy nie przychodził do teamu, ale udało się pocarryować x)

OEl7ALA.png

Następna gra, tutaj już było o wiele trudniej, przegrywałem early 0/3, nocturne praktycznie nie pomógł mi na lini, a więc zacząłem roamować i udało się podłapać te kille, trochę wycarryował mnie team, bo early zagrałem naprawde słabo. 

k9wcRoW.png

No to lecimy dalej, następna gra już przegrana, bo nasz Eziu Pedziu aka "MokraPochwa" poszedł afka po tym jak zaczał się wypierdalać 1v1, 1v2, gdyby nie wyszedł - easy win.

yTRU3TD.png

Następną już udało się wygrać, ciężko było ugrać Kassadinem na ziggsa, ale jakoś się udało x)

fldcp9w.png

Następna gra- tak znowu kassadin :p niestety przegrana, kha carryował early, ale potem chciał się pobawić w boga i zaczął chodzić sam :/ Miałem staty 7/2 a skończyło się na 8/7, nie miałem jak nikogo zburstować bo leciał na mnie insta warwicz i Vi, a nie pomyślałem żeby zbudować zhonye, po części moja wina.

HCPMxPP.png

Lecimy dalej, następne 2 gry. W tej grze lee sinem udało mi się zrobić pięknego kicka na Corkim, myślałem że mam w tle lolrecordera, ale mi go wycrashowało więc nie mam filmiku :/, Skupiłem się na carryowaniu Bota i Mida, Top mocno przegrywał, ale kassadin latał na topa, kiedy ja na bota  ;)

6Df1Wks.png

No i ostatnia gra rengarem, zagrałem słabo,nie mogłem nic zrobić w early przez problemy z internetem :/

moRqp43.png

Narazie to tyle, z czasem będę dawał więcej ssów , mówcie co poprawić - jeśli chodzi o farmę na midzie to mam tego świadomość że nie jest najlepsza, ale jest to spowodowane roamowaniem. Aktualnie mam 42 lp, i średnie MMR.

Tak wiem, mam ujemne Ratio Lee Sinem, gram nim z byt agresywnie i nie zawsze mój team reaguje wystarczająco szybko ( coś aka Insec) ale zdaję sobie sprawę, że to też moja wina.

Czekam na porady ! ^.^

Opublikowano

Życzę powodzenia. Jednak platyna to dopiero jest męczarnia i sam się o tym przekonasz na własnej skórze. Jest tam najwięcej wyboostowanych ludzi, afkerów.
Jeżeli chcesz szybko wejść do platyny - radzę grać samymi junglerami. Jeżeli zrobisz odpowiednią presję na danym lane bądź będziesz counter junglować to z łatwością wygrasz gry. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Życzę powodzenia. Jednak platyna to dopiero jest męczarnia i sam się o tym przekonasz na własnej skórze. Jest tam najwięcej wyboostowanych ludzi, afkerów.

Jeżeli chcesz szybko wejść do platyny - radzę grać samymi junglerami. Jeżeli zrobisz odpowiednią presję na danym lane bądź będziesz counter junglować to z łatwością wygrasz gry. 

Mainuje jungle, ale ostatnio mam do niej pecha ( chyba 15 loosów z rzędu przegranych lee sinem ), mam ochotę na mida jakoś teraz :p

Następna gierka, słabo :x

I9GBJzr.jpg

Może i słabo, ale przynajmniej nie na bolu :v

Opublikowano

Mainuje jungle, ale ostatnio mam do niej pecha ( chyba 15 loosów z rzędu przegranych lee sinem ), mam ochotę na mida jakoś teraz :P

Następna gierka, słabo :x

I9GBJzr.jpg

Może i słabo, ale przynajmniej nie na bolu :v

Najważniejsze, że się starałeś. Ten jarvan 20/1. xD

2e30al1.jpg

Opublikowano

Tego renektona teemo i xina skopałbym za tyle wyjebek, da się wgl tyle razy paść w 35minut?Ja jak lamie totalnie to mam tyle wyjebek w 50minutowym meczu... Rito where are you

W goldzie jest easy

Opublikowano

Następna gierka - pocarryowane, dziękuje dobranoc.

WxAMn1Q.jpg

Babysitowałem bota, jinx była 7/1 po moich gankach, a potem nie umiała się ustawiać w teamfightach i padła 6 razy z rzędu x)

Carried :)

Kurwa serio ? -_-

sjCt6d3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...