Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest możliwa zmiana adresu email

jacek37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Support zmienia bez problemu, tylko trzeba napisać przyczynę, ponieważ sprawdzają, czy nie kupiłeś tego konta etc.

Opublikowano

Ja kiedyś chciałem zmienić ale taką mi procedurę dojebali że sobie darowałem. Wszystkie płatności przedstawić jak z 1/3 przepadła.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jakiego powodu uzyc zeby zmienili emaila? Jakiego uzyliscie?

Ja nie zmieniałem nigdy, lecz moja propozycja: Na tamtą skrzynkę przychodzi mi bardzo dużo reklam etc. i nie mogę znaleźć ważnych maili m.in. od firmy WarGaming.

Lub powiedz prawdę, chyba, że ona jedynie zaszkodzi (np. kupno konta).

Opublikowano

Ja nie zmieniałem nigdy, lecz moja propozycja: Na tamtą skrzynkę przychodzi mi bardzo dużo reklam etc. i nie mogę znaleźć ważnych maili m.in. od firmy WarGaming.

Lub powiedz prawdę, chyba, że ona jedynie zaszkodzi (np. kupno konta).

Zapomniałeś dopisać że jednak powód musi być naprawdę dobry bo od tak nie zmieniają/

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja chciałem zmienić z onet na gmaila bo mam tam straszny syf, ale tak jak ktoś wyżej  napisał tak mi dosrali warunkami, że założyłem nówke konto, z którego i tak nie korzystam xD

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

E mi tam szkoda zakladac nowego konta jak mam pare X poziomow wiec tak pytam ;) bo chetnie bym zmienil tylko wlasnie co napisac zeby chcieli zmienic. Kombinowalem kiedys ze wlamal ktos mi sie na konto i nie mam jak zarzadzac kontem w wocie to mi przysylali na tego maila instrukcje co robic dalej ^_^ no ale jak mam wykonywac te instrukcje jak konto zostalo "zlamane" :D

Opublikowano

E mi tam szkoda zakladac nowego konta jak mam pare X poziomow wiec tak pytam ;) bo chetnie bym zmienil tylko wlasnie co napisac zeby chcieli zmienic. Kombinowalem kiedys ze wlamal ktos mi sie na konto i nie mam jak zarzadzac kontem w wocie to mi przysylali na tego maila instrukcje co robic dalej ^_^ no ale jak mam wykonywac te instrukcje jak konto zostalo "zlamane" :D

Witam,

Aby móc rozpatrzyć Twoja prośbę znamy loginu /maila niezbędne jest ustalenie czy jesteś rzeczywistym właścicielem konta, dlatego też prosimy o dostarczenie poniższych informacji:

1) Kraj i miasto rejestracji konta, oraz ISP (dostawca usług internetowych), z którego korzystasz w tej chwili.

2) Informacje o wszystkich płatnościach w World of Tanks (zrzuty paragonów, historię płatności, skany lub zrzuty paragonów) lub dowolnych danych finansowych dotyczących Twego konta.

3) Data rejestracji konta World of Tanks

4) Prosimy też o dostarczenie dodatkowych informacji, które – Twoim zdaniem – mogą potwierdzić, że jesteś faktycznym posiadaczem tego konta, na przykład prosimy nazwać kody promocyjne, z których korzystałeś.

5) nowy adres email, który ma zostać przypisany kontu WoT

Zaznaczam, że w przydatku braku lub niezgodności jednej z powyższych informacji rozpatrzenie Twojej prośby nie będzie możliwe. Adres mail jest podstawową i kluczową informacją dotyczącą rejestracji i powinien pozostać niezmienny, dlatego też proces jego zmiany jest złożony, czasochłonny i bardzo dokładnie przez nas weryfikowany.

Pozdrawiam

76561198001815076.png
Opublikowano
https://eu.wargaming.net/support/Tickets/Submit

Wybierz WoT, obsługa konta, skrótowy opis problemu "Czy jest możliwość zmiany adresu emile jest możliwa?" odpowiedź otrzymasz po kilku dniach. Mam jeszcze pytanie dlaczego chcesz zmienić emile ? 

Bo na starego maila, ktoś mi się włamał i zmienił hasło i nie mam do niego już dostępu. A w razie zapomnienia hasła do gry, to leżę i kwiczę.

A może znacie jakiś sposób aby odzyskać jakoś tego maila?

Opublikowano

Bo na starego maila, ktoś mi się włamał i zmienił hasło i nie mam do niego już dostępu. A w razie zapomnienia hasła do gry, to leżę i kwiczę.

A może znacie jakiś sposób aby odzyskać jakoś tego maila?

1. Odpowiedzieć na pytanie w razie zapomnienia hasła.

2. Pisać do supportu tam gdzie jest email.

Opublikowano

Nie ma takiej opcji.

CHyba, że napiszesz do suppa i o to poprosisz ale szanse są bardzo bardzo małe.

Jak nie ma opcji jak jest... ja po napisaniu do supportu zmieniłem sobie e-mail jak i numer telefonu do zabezpieczeń konta... Wystarczy wszystko ładnie tam panom podać...

Opublikowano

zmieniaja bez problemu wystarczy udokumentowac platnosci (jezeli takowe były) , ogolnie procedura jest podobna do tej gdy chcemy zresetowac konto.

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

A, o jakie płatności chodzi?

Zakup złota też należy podać?

Oprócz złota to jak na razie nic nie kupowałem.

Opublikowano

A, o jakie płatności chodzi?

Zakup złota też należy podać?

Oprócz złota to jak na razie nic nie kupowałem.

W jaki sposób kupowałeś golda, jak z psc to trzeba go podać itp.

Opublikowano

Dzisiaj zmienili mi emaila :) musialem podac:

-w jakim miejscu bylem jak zakladalem konto wargaming

-dostawca internetu z jakiego korzystalismy podczas zakladania konta

-ogolny powod jaki napisalem to bylo ze ktos mi z maila wysyla wiadomosci czyli wlamanie na emaila

-potwierdzenie przelewu z banku, cale szczescie sciagniete w formie elektronicznej ( kiedys kupowalem 500 golda)

-jesli kiedys kupowaliscie golda przez telefon mozna wejsc na mopay.com i tam podajesz nr telefonu i pisze co kupowales przez telefon ( musialem zrobic z tego screen)

-podac nowy mail

Mam nadzieje ze sie komus przyda ^ ;) pozdrawiam

Opublikowano

Dzisiaj zmienili mi emaila :) musialem podac:

-w jakim miejscu bylem jak zakladalem konto wargaming

-dostawca internetu z jakiego korzystalismy podczas zakladania konta

-ogolny powod jaki napisalem to bylo ze ktos mi z maila wysyla wiadomosci czyli wlamanie na emaila

-potwierdzenie przelewu z banku, cale szczescie sciagniete w formie elektronicznej ( kiedys kupowalem 500 golda)

-jesli kiedys kupowaliscie golda przez telefon mozna wejsc na mopay.com i tam podajesz nr telefonu i pisze co kupowales przez telefon ( musialem zrobic z tego screen)

-podac nowy mail

Mam nadzieje ze sie komus przyda ^ ;) pozdrawiam

Czyli to co podałem parę postów temu :P

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...