Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurencja dla NFSW

piotrekkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem!

Dobija mnie już sytuacja Worlda, te olewanie i w ogóle.. więc macie może jakieś alternatywy dla tej gry? Gdzieś czytałem, że bodajże w tym roku mają wyjść 2 tytuły, który będą konkurować z Worldem. Czy te gry już wyszły??

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Na ta chwile nie ma alternatywnej gry do NFSW, wiec dziwi mnie troche, ze maja az tak wyjebane na nia. Pewnie najzwyczajniej im sie juz to nie oplaca i bawia sie w nowe projekty, bo wedlug znanej od zawsze sentecji zyciowej: 

89843923371902874930.jpg

Lepij juz nie bd :P

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Alternatywy to: World Od Speed i The Crew. Ciekawe co zrobią z NFSW kiedy te gry wyjdą.

Opublikowano

Przecież NFS robi cały czas nowe produkcje i wszystkie z nich tak jak większość gier teraz jest zwiazane głównie z grą ONLINE i rywalizacją graczy

z tym, że wygląda to trochę inaczej niż w Worldzie.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ridge Racer Driftopia

Gra aktualnie w wersji beta.

Grałem w to kiedyś. Ta gra nie zasługuje na nic wyżej niż dwója. Grafika jest bardzo dobra. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Można jeszcze wspomnieć o GRID: Autosport, który wychodzi pod koniec czerwca.

Co prawda gra będzie zdecydowanie bardziej symulacją niż zręcznościówką i ścigamy się na zamkniętych trasach, ale będzie możliwość zakładania klanów in-game.

Opublikowano

Forza hmmm.... Bardzo mi się spodobała Horizon jest dostępna tylko pod xbox360.

kilka części Forzy, grid

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

z The Crew poczekałbym do dnia premiery, jak dla mnie po premierze Watch Dogs ubisoft juz nie jest tak pewną firmą. Poczekać przez pierwszy tydzień gry, poczytać potem recenzje i tak dalej, bo może okazać się chłamem który był tylko dobrze zapowiadany. Poza tym z tym World of Speed może być podobnie z tego co widziałem to masakry ta gra nie zrobi. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...