Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] O to co się dzieje po kilku dniach na serwerze Deila.pl xd

Pingiel xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobało mi się zaangażowanie adminów Deili w to forum, nie wiem jakie było w grę ponieważ tam nie grałem, więc nie mi to oceniać.

Szkoda ze serwer upadł, tak jak już pisałem wcześniej, sam miałem ochotę tam zagrać (gdyby nie brzydkie zbroje i bronie).

Jednak stawiamy serwer z Naidem i wiem że Harnaś też szykuję jakiś projekt z którym mam nadzieję nie będziemy sobie wchodzić w drogę, więc jak najbardziej popieram takie akcję jak wyjadanie szprotek przez rekiny.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Serwer porażka administracja tępa na deli była strasznie ... a co dopiero dobrze że to upadło z jednej strony serw wydawał się spoko ale administracja nie ogar ale się nauczą na następny serw . proste .

Cyrk.png

Opublikowano

hahahaha Harnasiek zrobil to ze zlosci bo go zbanowali i wlamal sie na server

Te dziecko nic nie potrafi tylko rozpier.. i nic wiecej..

Opublikowano

>harnaś

>włamał się na serwer

Sugerowanie, że on potrafi. :v Kurdę, nigdy nie lubiłem takich akcji bo samego na początku przygody z stawianiem serwerów spotkała mnie taka sytuacja.

Opublikowano

mam pytanie, co sie dokładnie stało? miałem tam dostęp do acp, ale wczoraj nie wchodziłem w ogóle na forum:v

Opublikowano

Jakiego Aska ? przecież Deile założył smok ;)

Co ja? nie byłem w team Deili ale mogę stwierdzić że założyciel to totalny debil.

Jak można pytać się Flourine czy pozwala mu na grę własną postacią?

Wszystkie problemy to do Florka 0 ogaru z ich strony

54010287442563618639.png

Opublikowano

Taak, dobra zabawa była z tym harnasiem. Jak zobaczyłem Flourine na forum to wiedziałem, że będzie beka. Grając na jego 2/3 serwerach + ten zawsze były odpały z jego strony. No cóż, podobno Deila startuje znów, tym razem z True, zycze powodzenia ;D. 

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Podobało mi się zaangażowanie adminów Deili w to forum, nie wiem jakie było w grę ponieważ tam nie grałem, więc nie mi to oceniać.

Szkoda ze serwer upadł, tak jak już pisałem wcześniej, sam miałem ochotę tam zagrać (gdyby nie brzydkie zbroje i bronie).

Jednak stawiamy serwer z Naidem i wiem że Harnaś też szykuję jakiś projekt z którym mam nadzieję nie będziemy sobie wchodzić w drogę, więc jak najbardziej popieram takie akcję jak wyjadanie szprotek przez rekiny.

Banowanie za nic, olewanie zgloszen, odbanowywanie buggerow.

Dalej Cie ciagnie, by tam grac?

Opublikowano

hmm ciekawostka czemu administracja nie wypowiada się w temacie i nie próbuje naprawiać swoich błędów 

mam nadzieje że jeśli niby True tam będzie to coś się w w końcu uda i wystartuje serwer jak najszybciej jeszcze raz 

Opublikowano

Nieważne, czy admini to idioci, debile czy jak ich jeszcze nazywaliście. Na serwerze grało się fajnie i czekam na kolejny jego start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...