Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Orbit - Design do PvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

>>> Witam w tym temacie opisze wam spoko dresiki na pvp do Golca <<<

1. Spectrum - Do pvp 100 % . Ma Bardzo przydatna umiejętnosc która powoduje ze dostajemy o wiele miej Obrażen. Umiejętnosc trwa 30 Sekund . Trwa ona Krótko więc najlepiej uzyc ją rozssądnie . Np. Mamy solo mamy malo hp. Puszczamy Emp'a Właczamy Umke i robota naprawczego. Oczywiscie bijemy wtedy na SPeedzie aby wróg nie uciekl i nie zmarnowala nam sie umiejętnosc.   Najlep[iej uzyc na Solówie / walce grupowej

2. Solace - Do pvp 30 % . Ma Umiejętnosc Która dodaje nam 50% HP a dla drużyyny 25 % . Do pvp jest Troche słaby ... najlepszy na solo Gdy mamy malo hp właczamy umke .  Lecz Gdy atakuje nas 2 Wrogow nieco lapszych Nie jest przydatna umka . Poniewaz Doda nam Ok. 133K HP a w Grupie nam szybko te Hp zjadą.  Najlepiej uzyc na solówie

3. Venom - Do pvp 70 %. Ma umiejętnosc która działa 1 Minute powoduje ze Wrog dostaje obrazenia do 10K na 1 sekunde . Niestety Łatwo ją  '' Zneutralizowac '' Skoczyc na inna mape lub puścic Emp'a . Mozna ją uzyc na 1 Gracza . Gdy atakuje nas 2-3 graczy Najlepiej uzyc na tego co ma malo hp i go bic mamy wieksze szanse .  Najlepiej uzyc na Solówie 

4. Diminisher - Do pvp 80 %. Ma umiejętnosc która powoduje ze Wrogowi schodzi o wiele szybciej Oslona . Lecz jak u Venoma bardzo łatwo ją Zneutralizowac Skoczyc na inna mape lub Zapuscic Emp'a . Nigdy nie puszczac gdy wróg nie ma Oslonki bo to nic nie da. i Wtedy moze nie włączyc 2 Konfiguracji bo by mu szybko zeszła oslona . Więc Diminisher jest Designem dla Zaawansowanych graczy .   Najlepszy na Solówie 

4. Sentinel - Do PvP 100 %. Ma umiejętnosc która powoduje ze Oslona schodzi nam 30 % Wolniej. Umiejętnosc Opłacalna na '' Czołgu '' Konfiguracji gdzie mamy największe Hity . Wtedy włączamy Umke i wbijamy sięnawet w 3-4 graczy i Osłona będzie mniej schodzic.  Umiejętnosc trwa 2 minuty więc bardzo wyróżnia się od innych Designów . Najlepszy na Solówie i Walce grupowej . 

>>> Oczywiscie to co napisalem to jest moje zdanie . Ale do Pvp radze Spectruma,Sentiela . <<<           Dziękuje za przeczytanie :)

2171114618649131505868.png

KLIKNIJ W OBRAZEK, i ZAGRAJ!

Opublikowano

Weź ten niebieski w pierwszym pkt zmień bo oczopląsu dostaje :D

A i tut spoko, ale wygląda to jak tęcza (spalić tęczę!!! xD)...i wszystko pogrubione...

w5cNAHm.png

Opublikowano

Pogrubione bo ja wole jak jest dokladnie wiesz.... ale niebieski Zmienie ok :D 

ALe na jaki? :D 

Napisalem te ... za 250k uri ... ale Polecam Tez Saturna :)  Poniewaz dodaje on nam 20% hp

ALe piłkarskie Designy tez nie sa zle 

Opublikowano

Wszystko jest dobre, ale nie w tej grze :D. Najlepszy spectrum;p

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

Czcionka oczojebna, zmień na zwykłą w zwykłych kolorach.

Zresztą temat nie przydatny, wystarczy wejść w sklep i poczytać o każdym dresie i wybrać optymalny dla siebie. 

Opublikowano

Hm dla siebie . tylko wiesz wiele osob zadaje takie pytania . Jaki dres Najlepszy . i ja udzielilem tu swoje zdanie aby pomoc innym w wyborze .

Opublikowano

Hm dla siebie . tylko wiesz wiele osob zadaje takie pytania . Jaki dres Najlepszy . i ja udzielilem tu swoje zdanie aby pomoc innym w wyborze .

To co zrobiłeś mi pomogło, bo zapomniałem, co który robi. Po krótkiej przerwie:]. Masz plusa, bo przedtem mi się nie przydało. A widzę, że Ci jadą za czcionkę, to usuń i może ktoś jeszcze Ci da plusa., według mnie takie tematy powinny być zamykane - ktoś chce - daje plusa, nie to nie. By nie było tego wścipskiego zachowania.

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

Hm wiesz...   nie raz latalem Spectrumem w Normal DO czy na Priv serverach ... ale Nie wydaje mi sie aby on mniej bił... ale cos tam zauważalem nieco mniejsze hity ( Chyba ze mi sie przewidzialo ) ale mozliwe ze Ta '' Kula '' zmiejsze jego hity. 

Opublikowano

a to prawda że jak spectrum włączy umiejetnośc to wtedy bije mniej ?

Tak było kilka lat temu, a czy dalej to tak działa tego niestety nie wiem.

Opublikowano

a to prawda że jak spectrum włączy umiejetnośc to wtedy bije mniej ?

Tak o 30% mniej.

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

30 % .. mniej bije ale i tak jest przydatny .

Eventualnie Sentinel ... Niby jak sie włącza jego umke to przez ten czas nie działaja Generatory speeda. ale tego  juz nie ma .. poniewaz mam go na Normal DO i Nie raz uzylem tej umki i normalnei latalem ;}

Opublikowano

Jak dla mnie tut nie potrzebny / nieprzydatny jak to napisał MRMMati wszystko to jest w sklepie napisane 

Przecież to jest w sklepie wszystko napisane..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...