Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój pierwszy skrypt do minecrafta

Drops646

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis chciałbym wam udostepnić mój pierwszy skrypt do minecrafta w programie Subline Text 2

Skrypt Jest zrobiony przezemnie

Dla MPCFORUM

Skrypt Jest do wlaczania i wylaczania chatu

Download xxx

Opublikowano

Dziś chciałbym wam udostępnić mój pierwszy skrypt do Minecrafta w programie Sublime Text 2.

Skrypt jest zrobiony przeze mnie dla MPCforum.

Skrypt jest do włączania i wyłączania chatu.

Download xxx

Nie wspominając o powtórzeniach.

Powinieneś dodać jakiekolwiek screenshoty skryptu, nikt nie lubi pobierać w ciemno.

→ Przenieś się do lepszego świata!

Opublikowano

Dzis chciałbym wam udostepnić mój pierwszy skrypt do minecrafta w programie Subline Text 2

Skrypt Jest zrobiony przezemnie

Dla MPCFORUM

Skrypt Jest do wlaczania i wylaczania chatu

Download xxx

Proszę dodać skan do downloadu.

1h.

8372383248.png
Opublikowano

Dodaj link do Downloadu bo nie da się nawet podejrzeć :D ale skoro to jest twój pierwszy skrypt to gratuluje i mam nadzieje że na tym nie zaprzestaniesz bo fakt faktem ale przyda się kilka autorskich skryptów może one zostaną napisane przez ciebie kto wie kto wie ale to trzeba trochę popracować no i oczywiście mieć wolny czas a także uczyć się na własnych błędach :) 

pozdrawiam i jeszcze raz Gratuluje ci pierwszego skryptu oby więcej i autorskich nie kopiowanych z innych forów :D

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...