Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPs -.-

pomor321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się dzieje , mam 30-55 fps wcześniej ponad 100 teraz cos nie gra.

Mój sprzet :

Procesor: Intel core i3 2310m

karta graficzna ; ati radeon 7670m HD 2gb

Ram: 4gb

Proszę poomozcie mi :(

Opublikowano

Może złapałeś wirusa ,sąsiad kradnie ci neta masz odpalane jakieś dodatkowe programy ,zwiększyłeś jakość lola ,zmniejszyłeś maksymalną ilość FPS do 60.

47990292595971448862.png

Opublikowano

najewieksza wydajność mam wszędzie . mam haslo na wi-fi cclleanera uzywalem . dodaje ze mam win8 co sadzicie o przywróceniu do ustawien fabrycznych komputera?

już wiem w czym twki blad. mam 2 katry graficzne tzw naped hybrydowy mam wlasnie tego radeona i intel® graphics 4000 hd i nie zmieniają mi się pewnie podczas gry. można zrobić aby tylko jedna dzialala?

Opublikowano

Jak masz sterowniki nvidia wchodzisz w ustawienia 3D (czy jakoś tak) i wyłączasz synchronizacje pionową na starym PC mi to działało teraz mam sterowniki AMD i tu takiej opcji nie ma więc nie wiem jak w tych.

43912984399041166371.jpg

Opublikowano

@up Nie widzisz, że to laptop? -,- przeczyszczenie tego gdzie są wiatraczki mało da. CCleaner i tyle.

A ty dalej przy swoim. CCleaner- Jest Programem do usuwania BŁĘDÓW Z REJESTRU, co praktycznie w ŻADNYM stopniu nie przekłada się na Gry. Chłopie, ty się nic nie znasz na komputerach, cały czas pierdolisz o CClenarze.

Topic.. Też myślę że używa ci zintegrowanej karty, Musisz ustawić automatyczne przełączanie lub używaj tylko jednej. 

Musisz pobrać sterownik od Radeona do przełączania tych kart, nie pamiętam jak dokładnie się on nazywa. 

Jeśli nie znajdziesz takowego sterownika, wyłącz zintegrowaną kartę w menedżerze urządzeń i po problemie. 

Opublikowano

zaczyna mi się zacinać  wszystko gdy wylacze tego intela ;c jakbys mogl znaleźć ten sterownik do przemieniania do by było dobrze bo mam wszystko na w.wydajnosc i mi używa i tak intela ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...