Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry

Ukako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od niedawna poszukuje gry, w którą grałem kilka lat temu, niestety nazwy nie pamiętam, dlatego właśnie piszę tutaj do Was.

Nie pamiętam zbytnio szczegółów z tej gry, ale to, co napiszę, może komuś się skojarzy z ową grą.

Głównym tematem gry była walka ludzi z wampirami. Można było wybrać jedną z dwóch tych ras, albo wampir, albo człowiek. Każda rasa miała swój własny teren, oczywiście można było się dostać do przeciwnej rasy i walczyć z nią, lecz główne walki prowadziło się z tzw. komputerem, człowiek zabija wampira, a wampir człowieka, tak zdobywało się różne przedmioty, pieniądze itd.. 

Sterowanie w grze to, o ile dobrze pamiętam, wyłącznie myszka, bynajmniej głównie myszką, kamera była usadowiona z góry, po prostu patrzyło się na to wszystko z lotu ptaka, tak samo jak w League of Legends. 

Nie wiem co jeszcze mógłbym dodać, nie pamiętam różnych szczegółów tej gry, jedyne, co mi się kojarzy, to było to, iż można było jeździć motocyklem, oczywiście będąc rasą ludzką, a zabijać wampiry można było bronią palną. Natomiast rasa wampirów walczyła raczej w sposób face to face, jak to wampiry.

Myślę, że komuś się coś skojarzy i przypomni mu się nazwa bo naprawdę mi na tej grze zależy, zwłaszcza, że dla mnie ta gra była naprawdę fajna.

Powtórzę tylko, że ta gra ma już kilka, albo nawet kilkanaście lat, oczywiście jest grą ONLINE, nie przez przeglądarkę.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomożecie mi w odnalezieniu tej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...