Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypad na jeden dzień.

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Zdałem ostatnio prawko i w dniu kiedy je odbiorę chcę wybrać się ze znajomymi w małą podróż ;p

Mieszkam w Koninie, województwo wielkopolskie i teraz pytanie gdzie mogę jechać licząc, że w jedną stronę moge przejechać max 200km? Znacie jakieś fajne miejsca? 

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Chcesz jechać a nie wiesz gdzie? Lepiej popytaj się znajomych gdzie chcieliby jechać lub choćby wygoogluj coś :)

Opublikowano

Chcesz jechać a nie wiesz gdzie? Lepiej popytaj się znajomych gdzie chcieliby jechać lub choćby wygoogluj coś :)

Chce jechać i właśnie nie wiem gdzie dlatego stworzyłem ten temat... 

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano
http://www.skorzecin.pl/

Polecam :) Masz 60 km z Konina więc lajtowo ;) Parę monet na wjazd, jakiś browar i ogień :P Elegancka plaża, czysta woda nic tylko się kąpać :D Byłem tam na wakacjach i jest wyjebiście.

Dzięki za pomysł, ale jak dla mnie za blisko. 

Wiesz jak to jest po zdaniu prawka, chciałoby się jeździć i jeździć :D 

Szukam czegoś dalej, ale jeśli nie znajdę to właśnie albo do Skoja albo do Przejezierza :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Po odwiedzeniu kilku stacji benzynowych odechcę się, zwłaszcza jak jakimś 3.0l + jeździsz ;)

Konin? Możesz pojechać do Poznania, Łodzi, Warszawy do jakiś sklepów czy coś...

Opublikowano

Dzięki za pomysł, ale jak dla mnie za blisko. 

Szukam czegoś dalej, ale jeśli nie znajdę to właśnie albo do Skoja albo do Przejezierza :D

Też tak myślałem póki go nie odebrałem ;) Pierwszy raz w samochód wsiadłem zaraz po odebraniu i powrót ze starostwa do domu (5 km przez miasto), bałem się o auto bardziej niż na pierwszych jazdach :) Jeśli masz swoje auto to może i pojeździsz, ale auta rodziców raczej nie dostaniesz, żeby samemu jechać.

Opublikowano

Też tak myślałem póki go nie odebrałem ;) Pierwszy raz w samochód wsiadłem zaraz po odebraniu i powrót ze starostwa do domu (5 km przez miasto), bałem się o auto bardziej niż na pierwszych jazdach :) Jeśli masz swoje auto to może i pojeździsz, ale auta rodziców raczej nie dostaniesz, żeby samemu jechać.

Skąd możesz wiedzieć ;d? 

Nie jadę żadnym katem, zwykła Bora 1.9 tdi więc zaleje za 200-250zł i 400km bez żadnego problemu mogę zrobić.

A z samochodem nie będzie problemu mimo, że należy do rodziców to czego mam się bać? Śmigało się i bez prawka ;p

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jak ciepło to nad wodę do Skorzęcina ,a na wycieczkę może Gniezno 

Taką borą to za 200 zł zrobisz z 700-800 km.

Opublikowano

Może nad Jezioro Zegrzyńskie? Pod Warszawą. Przeżycia epickie, polecam.  ^_^

Opublikowano

Jak ciepło to nad wodę do Skorzęcina ,a na wycieczkę może Gniezno 

Taką borą to za 200 zł zrobisz z 700-800 km.

Przy moim stylu jazdy to raczej niemożliwe. 

Średnie spalanie 7 litrów więc około 400km z tego co pamiętam powinienem zrobić.

Może nad Jezioro Zegrzyńskie? Pod Warszawą. Przeżycia epickie, polecam.  ^_^

Pod Warszawę to raczej za daleko jak na pierwszy wypad ;p

Jedź do Uniejowa na termy.

Dzięki, biorę to pod uwagę ;)

Do domu publicznego.

Bardzo mądrze dzieciaku.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Najgorsze co może być to jeżdżenie bez celu. Zazwyczaj źle się kończy.

Co do jazdy w dniu odebrania prawo jazdy to odradzam ;) Lepiej wybierz sobie jakiś cel i przejedź się sam kilka razy.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Najgorsze co może być to jeżdżenie bez celu. Zazwyczaj źle się kończy.

Co do jazdy w dniu odebrania prawo jazdy to odradzam ;) Lepiej wybierz sobie jakiś cel i przejedź się sam kilka razy.

Dlatego tego celu poszukuję.

A to niby dlaczego :)?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Przy moim stylu jazdy to raczej niemożliwe. 

Średnie spalanie 7 litrów więc około 400km z tego co pamiętam powinienem zrobić.

Pod Warszawę to raczej za daleko jak na pierwszy wypad ;p

Dzięki, biorę to pod uwagę ;)

Bardzo mądrze dzieciaku.

To tak jak ja.Zatankuje do pełna ok 65 litrów to nie zrobię na tym nawet 800 km :D

Co do Uniejowa nie ma tam nic ciekawego.Wiem co mówię bo mieszkam jakieś 5 km od tego miasteczka.

Termy przereklamowane 

Opublikowano

Wybrałem już cel chociaż nie wiem czy nie za wcześnie, ale po dużych miastach już tyle się najeździłem, że nie powinno być problemu.

Wybieramy się do Łodzi. Dzięki wszystkim za propozycje, zamykam.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...