Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hmm Da się czy nie :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słuchajcie chce pomuć dla kolegi wbić gold 5 z slivera 2 bo od sliver5 do sliver 2 nie było problemu grać akali i kata a teraz już w sliver 2 nie da się bo biorą dużo cc albo counter hard: D czy dam rade wbić xreah bo mnie na syndre nie stać i ktoś wie jaki najlepszy skrypt to xreath niech poda linka za like :E 

Opublikowano

Jak chcesz wycarrować się wysoko, to kup Cassiopeię, Xerathem nic nie zdziałasz. Cassio kosztuje tyle samo co Xerath. Skrypt dla free polecam Ci JakCass. Jest to plugin do SAC Reborn lub Revamped (Revamped jest free). Poszukaj w google.

Pasjonat
Opublikowano

Sylko SAC Reborn i Revamped juz nie działają.

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Pasjonat
Opublikowano

To nie wiem mój rebron cos wywala bugsplaty

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

hmm nie wiem tą cass jak kiedyś grałem to spamowali ze bol ok mam vipa to do cass jaki najlepszy D: ? ale co robić by nie spamowali ze mam bol :D ?

Opublikowano

Żeby nie pisali? Wyłącz exploity. Co do skryptu to cw albo od Hondy ale jakiś haker tam był więc zassysaj z tematu Marcolego.

Opublikowano

wgrałem te autocary cass działa ale reborn nie działa cass 

co do expolitów która to opcja

ok działa off upadet dałem oraz jak zrobić zeby samo nie używało skili tylko dopiero po klinięciu spacji a nie same harasuje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...