Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jackass i chodzenie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, możecie mi powiedzieć jak wyłączyć żeby postać przestała się ruszać w stronę myszki kiedy wciskam auto combo albo last hit etc? Tak samo mam na dat yasuo tylko ze tam nie pomaga wyłączenie move to mouse. Daje lajki

Opublikowano

No właśnie. Przecież to daje combo podczas uciekania, jak i gonienia. W ustawieniach powinieneś mieć coś z orbwalkingiem.

Opublikowano

Po prostu wrzuciłem tego auto carry coś tam reborn do scripts a Sam skrypt jackass do common tak jak pisze żeby zrobić. Ale na temat: denerwuje mnie to, i nie umiem grać kiedy ma mi last hitowac a on biega mi tam gdzie myszka.

Opublikowano

Last hitować możesz sam. A jeśli nie, to przytrzymaj X wtedy, gdy widzisz, że da się last hitnac. Trudno mi teraz Ci pomóc, bo jestem na telefonie i nie mam tego przed sobą.

Opublikowano

A to tak zmieniając temat, krótkie pytanie, szybka odpowiedz. Nie będę zakładał nowego tematu. Jeżeli mam ten auto carry reborn (ten dla free) to jakie mogę skrypty z tym używać? Łączy się ten skrypt z jakimś adc? Bo miło by mi się last hitowalo wtedy

Opublikowano

Do SAC masz pluginy do różnych postaci (jak np. JakCass). Te pluginy wrzuca się do Common. Skrypt, jako skrypt jest ogólnie dla adc i masz tam opcję last hitowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...