Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy Longboard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam zamiar kupić sobie swojego pierwszego longboarda. Ogólne obeznanie z deskami mam, ponieważ kiedyś jeździłem sporo na zwykłej desce oraz snowboardzie. Nie znam się kompletnie na longboardach. Na początku myślę o zakupie deski do jazdy miejskiej, by trochę zaznajomic się z tematem, a dopiero później zainwestowac może w coś do downhillu. Mój wzrost: 180cm, budżet około 500-600zł.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nie znam się na tyle aby doradzić ci coś konkretnie dla ciebie, ale podsyłam link do deski którą ja kupiłem i była to moja pierwsza deska. Polecam i to bardzo, jest dość uniwersalna nadaje się do jazdy po mieście jak i do slidów. Marki Madrid która jest chyba najlepszą firmą produkującą longboardy.

http://www.snowboard-zezula.cz/longboard-madrid-trance-plastic/pn-53011#popis-zbozi - Możesz poszukać w polskich sklepach

Opublikowano

Nie znam się na tyle aby doradzić ci coś konkretnie dla ciebie, ale podsyłam link do deski którą ja kupiłem i była to moja pierwsza deska. Polecam i to bardzo, jest dość uniwersalna nadaje się do jazdy po mieście jak i do slidów. Marki Madrid która jest chyba najlepszą firmą produkującą longboardy.

http://www.snowboard-zezula.cz/longboard-madrid-trance-plastic/pn-53011#popis-zbozi - Możesz poszukać w polskich sklepach

A znalazłaby się strona nie po czesku? Do tego wolałbym zamawiać z polski, bądź najlepiej przed zamówieniem zobaczyć deskę w sklepie.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

http://www.longboardshop.pl/pl/c/Komplety/130 Ja kupiłem w tym sklepie, ale widzę, że aktualnie nie ma. 

Kiedy ja kupowałem to po zamówieniu zadzwonili do mnie i powiedzieli, że błąd był na stronie i jednak już nie mają tych desek. Zapytałem kiedy będzie dostawa to powiedzieli, że za miesiąc powinny być. Potem zadzwonili znów i powiedzieli, że jednak znaleźli jeszcze jedną deskę :D Więc najlepiej zadzwoń do nich, albo napisz i zapytaj o ten model.

Opublikowano

Ref

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Ref. Co myślicie o deskach z quiksilvera.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Ja zbieram chyba na tą:

http://www.longboardy.pl/aloha-kula

jest ponoc dobra na pierwszego longa. Bede jezdzil po srednich gorkach i plaskiej trasie.

Nie przekonuje mnie ta decha. Jakieś inne propozycje?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Pamiętaj, deska musi się tobie podobać i musisz wiedzieć czego chcesz.

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Pamiętaj, deska musi się tobie podobać i musisz wiedzieć czego chcesz.

jemu podobać? chodzi ci o grafike? grafika akurat nie jest najwazniejsza

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Dziękował wszystkim za odpowiedzi, ale chciałbym żeby ktoś wypowiedział się na temat longow z quiksilvera bo tam najprawdopodobniej będę kupował że względu na to że nie mam ochoty zamawiać przez neta. Jeszcze raz mówię że decha ma być do cruisingu cena max 700zł

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Doobry, bez kitu, ładny

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...