Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Road To Diamont

Kilower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka , Na poczatku chcialem grac samymi supportami ...

Na tym elo niestety nie da rady :D

Ludzie graja poprostu kosmicznie :D

Zdecydowalem sie wiec na ADC , Slaby jestem jako ADC , 

Poddalem sie dosc szybko ...

A dokladnie po 2/11 bodajrze :D

Niby moglbym sie tlumaczyc ze moj supp feedowal , przez co mnie potem zjadano ale prawda taka ze slabo gram adc :D

Sprobowalem Jungle , Troszke lepiej . 

Mimo mainowania Supporta , Na tym elo daje rade :D

Wrzucam Wszystkie mecze , pokolei :D

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Od teraz mysile ze zacze wrzucac pojedynczo mecze , Albo chociaz od czasu do czasu opisywac co i jak :D

Masa troli , Masa afkow :D

Ale tak zle chyba nie bylo , Biorac pod uwage ze start mi sie zepsul i zaczynalem od s4 :P

EDIT: Od platyny , Mam zamiar grac suppami , Mysile ze tam adc beda ciut bardziej ogarnieci :)

Tzn. bedzie mozna ich kierowac :D

EDIT:

Kolejne gry , Z czego chcialbym pokazac moja ostatnia :D

Ktora byla poprostu zalosna :)

2222.jpg

22222.jpg

222222.jpg

Score , Trudno bywa . OK .

Dmg championom , Trudno , Bywa , OK .

Flame na mnie ze strony Udyra , Mute , Po sprawie .

Ale tylko farmic po czym nawet jak bez niego zaczelismy wygrywac FEED i afk. Jest zalosny ... :)

Juz o troll picku Udyr top nie wspomne :D

~Edit :

"Malphite Gowno - Warwick"

Z tej gry , Oczywiscie :D

EDIT2:

image.jpg

Gra sivir kompletne carry o-0 !

Jako ADC ! :D

Yeeey.

Threshem gralem Duo ze znajomym D2 , Gralismy na same d3/4 I wsumie by byla wygrana gdyby nie mid , Bot  wygralismy 4-1 , W cs przewaga 20 ^^ . Niestety mid byl wyfarmiony Kosmicznie i wykierowal , Orianna too stronk.

Jakos idzie ogolem , NIestety jestem niezadowolony , Strasznie duzo gier z s4 do golda bedzie .. Mialem nadzieje na okolo 30 , Niestety za slabo gram inne linie ;C

Support main jednak trudno sie gra czym innym :P

Edited_1.png

Opublikowano

TO PRAWDA ze na takim LO jak ja tez nie ma co grac supportami jezeli potrafi sie grac kim kto moze carrowac gre trzeba brac te picki , poniewaz sam gram w 80 % supp bo jak wiadomo na north/east nie ma opcji aby nie natrafic na polaka w wieku od 10-15 lat ktory jest przekonany ze wygrywaja kata na botach lub poszedl mu dobrze mecz bo mial gorszego nooba od siebie, i mysli ze wejdze na rankeda i wygra mida albo topa (bo tylko to biara 13 latki) i zjebie ci cala gre bo naffeduje a ty biedny supp co masz zrobic, wiec na takim Lo tzreba brac najlepsze picki nawet jak zostaje ci supp to lepiej wziac jaka nidl i robic dmg bo w silver czy gold nie oplaca sie grac suportami gdzie roi sie od gimbusow. Przepraszam jak kogos urazilem ale takie sa realia. Pozdrawiam

Opublikowano

Widać że mało się znasz drogi kolego skoro uważasz supporty za gorsze picki, otóż supporty od s4 są równie ważna rolą co inne. Jeśli dobrze zagrasz supportem możesz wygrać linie nawet mając słabego adc.

Opublikowano

linie mozesz wygrac ale ja nie ponizam supportow, sam napsialem gram nimi w 80% ale uwazam ze sa nie przydatne w silverze i goldzie poniewaz tak jak mowilem w tych ligach supp nie zrobi ci gry bo jezeli nawet wygra linie to te dzieci co instalookuja mida i topa to przejebia albo pojda afk wiec dlatego napsialem ze lepiej brac postac z dmg ewentualnie jakas leone ktora ma 3 stuny , ale na tak niskim LO bedziesz sie tylko wkurwial bo ktos poszedl afk a ty nic nie zrobisz bo jestes supp. Wcale nie obrazal supp:))

Opublikowano

Kolejne gry , Z czego chcialbym pokazac moja ostatnia :D

Ktora byla poprostu zalosna :)

2222.jpg

22222.jpg

222222.jpg

Score , Trudno bywa . OK .

Dmg championom , Trudno , Bywa , OK .

Flame na mnie ze strony Udyra , Mute , Po sprawie .

Ale tylko farmic po czym nawet jak bez niego zaczelismy wygrywac FEED i afk. Jest zalosny ... :)

Juz o troll picku Udyr top nie wspomne :D

~Edit :

"Malphite Gowno - Warwick"

Z tej gry , Oczywiscie :D

Edited_1.png

Opublikowano

image.jpg

Gra sivir kompletne carry o-0 !

Jako ADC ! :D

Yeeey.

Threshem gralem Duo ze znajomym D2 , Gralismy na same d3/4 I wsumie by byla wygrana gdyby nie mid , Bot  wygralismy 4-1 , W cs przewaga 20 ^^ . Niestety mid byl wyfarmiony Kosmicznie i wykierowal , Orianna too stronk.

Jakos idzie ogolem , NIestety jestem niezadowolony , Strasznie duzo gier z s4 do golda bedzie .. Mialem nadzieje na okolo 30 , Niestety za slabo gram inne linie ;C

Support main jednak trudno sie gra czym innym :P

~Ref

Edited_1.png

Opublikowano

wbilem do golda samym supportem i czasem topem ale 80% supportem a ten "nie daje rady" brawo, a twoja dywizja silver/braz?

Tylko golda ?

No ale tak czy siak gratuluje . Ja takiego farta jak ty nie mam ze trafiam na normalnych ludzi :D

Glownie afk , Troll , Lub adc ktory ma 40 farmy w 10/12minucie :P

Edited_1.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...