Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 3 Zmierzch Bogów

Orł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Gram w Gothica 3 ZB edycja rozszerzona i mam pewnie problem...

otóż kiedy podchodzę do borisa to powinienem móc dostać od niego questa na polowanie na bizony/stanie na straży a ja nie mogę nawet rozpocząć z nim rozmowy.

Jestem po queście na listy polecające ale nie wydaje mi się że to coś ma do tego.

Wie ktoś jak temu zaradzić?

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Ma. :P 

Bo ten quest jest właśnie po list polecający. A jako, że zadanie główne wykonałeś to tego questa już nie będzie Ci dane zrobić.

Dlatego warto zrobisz wszystkie zadania zanim odda się listy, bo więcej expa. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

A, jeb*ny Zmierzch Bugów, chciałem się u niego myślistwa uczyć a tak to dupa, u kogo innego mogę?

Opublikowano

Z tego co pamiętam możesz od kogoś w Vengardzie. 

Wgl w tym mieście są nauczyciele większości umiejętności. :P 

Opublikowano

Bo ogólnie w ZB mało nauczycieli jest, widziałem też kilka obozowisk Gońców Leśnych. Mam pytanie, czy jak ich pozabijam to coś się stanie xD?

Opublikowano

Nie, to totalnie nie ma znaczenia, bo w ZB nie pełnią oni właściwie żadnej funkcji.

W sumie w podstawowym G3 oprócz kamieni druida i zadać, by je zdobyć też nie pełnili żadnej znaczącej roli fabularnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...