Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cegły z dungeonu

pingwin1324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam problem, a mianowicie:

Pokonałem Planterę i już mam te nowe moby w dungeonie. Łaziłem po całym dungeonie ale nie mam w nim specjalnego rodzaju płytek na których się respi Diabolist, oddział z piekła i Tactical Skeleton. Przez to nie mogę zdobyć cennych przedmiotów takich jak Inferno Fork lub Tactical Shotgun. Jest jakiś sposób na zdobycie tych płytek? Nie chce mi się pokonywać tych wszystkich bossów na nowym świecie.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Te potwory respią się głównie na samym dole dungeonu, jeśli nie możesz ich znaleźć to po prostu masz pech xD
Spróbuj:

- rozstawić te świeczki Candle (takie niebieskie)

- użyć potion Spawn Rate (zwiększy resp potworów)

- być cierpliwy :)

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Dungeon_Wall_Types.png?version=6a23a780e

Tobie pewnie chodzi o te ostatnie. Jezeli przeszukales caly dungeon to po prostu masz pecha bo nie zawsze pjawiaja sie wszystkie wiem z doswiadczenia. Musisz zrobic nowy swiat i jak tam bede te cegly wlacz hardmode zabij plantere i rob co chcesz

Opublikowano

Tobie pewnie chodzi o te ostatnie. Jezeli przeszukales caly dungeon to po prostu masz pecha bo nie zawsze pjawiaja sie wszystkie wiem z doswiadczenia. Musisz zrobic nowy swiat i jak tam bede te cegly wlacz hardmode zabij plantere i rob co chcesz

Możliwe ale one mi się respiły w całym dungu ;)

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Ehhh, ci znawcy... Już ci tłumaczę i wam wszystkim też, NA ŚCIANACH w dungeonie wiszą sztandary, każdy z trzech (kiedy grałem) sztandarów oznacza inny rodzaj wojsk nieumarłych które się tam respią, nie w każdym dungeonie znajdzie każdy ich rodzaj, ja np musiałem robić kilka światów by znaleźć zardzewiałych czy jak im tam. Do ognistych musisz znaleźć teren gdzie sztandar jest bodajże czerwony, możliwe że będziesz musiał zrobić nowy świat... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...