Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/GA! Okazja !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim Tak jak w tytule, zostanę GM/GA!!! hmm a więc na wstępie mam na Imie Alan, pochodze z Podlaskiego mam 16lat, gram w Mt2 od kąd skończyłem 9 lat ^^ Pomocą na serwie interesuję się od wieku 13 lat, a uczestnicze w niej od wieku 14 Lat.Mam dużą wiedzę na temat tej gry wiem co jak i gdzie, jestem również otwarty na propozycje w tworzeniu serwera, z chęcią mogę pomóc jeśli projekt jest ukończony w 80% ;).a więc tak :

Oferuje :

-Kreatywność

-Porządek na serwie

-Dobrą znajomość gry, 

-Pomoc na serwie

-Pełne opanowanie, wiedza o tym co robię, czego nie mogę, co mogę

-Częstą dostępność i wszelką pomoc(reklamy itp.)

-Dużą aktywność 

Oczekuje:

-Wyrozumiałości

-Kontaktu

-Zaufania!

Byłem GM'em na Serwerze Desto**** , nie będę wymieniał więcej serwerów, gdyż o to możecie wypytać na GG ;)

Kontakt ze mną :

GG-49114378   

Przed napisaniem proszę się przedstawić i napisać w jakiej dokladnie sprawie na wiadomości typu (elo,jesteś itp.) nie odpisuje

Jestem w dni tygodnia od godziny 14:30/15:30 do godzin wieczornych (23/00) w Weekend'y od rana do rana, że tak powiem ;)

post-1045381-0-90029600-1401132609_thumb.jpg

Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka <3

Opublikowano

trudno sie mowi, duzo rozpisywać sie nie bd gdyż nie ma to sensu wiecej info na GG podaje 

Opublikowano

pisz GG to sie dowiesz ;) procz jednego serwera mam jakieś 10 innych, co potrafie konkretnie ? tu dużo wymieniania, moge organizować konkursy itp. gdyż nie chce mi sie bawić teraz zbytnio w stawianie serwerów jeden miałem lecz OFF'nelem go z przyczyn własnych

Opublikowano

Koleś jak widać nawet na ss nicku nie pokazał..

Chcesz być adminem to sobie zrób serwer i staraj się,a nie żeby technik się bał,że coś odjebiesz,bo innych + nie ma :)

od kąd ??

Przed napisaniem proszę się przedstawić i napisać w jakiej dokladnie sprawie na wiadomości typu (elo,jesteś itp.) nie odpisuje

Łaski nie robisz :)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Koleś jak widać nawet na ss nicku nie pokazał..

Chcesz być adminem to sobie zrób serwer i staraj się,a nie żeby technik się bał,że coś odjebiesz,bo innych + nie ma :)

od kąd ??

Przed napisaniem proszę się przedstawić i napisać w jakiej dokladnie sprawie na wiadomości typu (elo,jesteś itp.) nie odpisuje

Łaski nie robisz :)

ohh nie ma problemu proszę o to SS'ik z nickiem skoro Ci ulży to nie ma problemu ;) Jeśli chcesz jeszcze jakieś maybe z HA chcesz to proszę pisać na GG z chęcią pokaże ;) a serwera swojego kolejnego nie chce robić, gdyż nie mam hajsu, żeby go utrzymać zbytnio a nie robię serwerów z IS'em gdyż później będą gadki, że zrobiłem dla hajsu ;) coś jeszcze chcesz może wiedzieć ? (y)

PS. sory za jakość SS'a na GG lepiej widać ;)

post-1045381-0-59067200-1401206026_thumb.jpg

Opublikowano

Jest takie imie jak Alan ? o.O  ło kurwa, pierwsze słysze :D

Co do pana moge polecić bo ma fajne imie.

Opublikowano

Jest takie imie jak Alan ? o.O  ło kurwa, pierwsze słysze :D

Co do pana moge polecić bo ma fajne imie.

Tak jest takie imie Alan, rzadko spotykane ale jest, i dziekuję wielkie ;)

Opublikowano

Mnie nie przekonałeś, nie potrafisz pisać w miarę poprawnie, estetyka tematu mnie nie zachęciła i nie przedstawiłeś w pełni swoich umiejętności i atutów.

j9Crtu8.png

Opublikowano

Mnie nie przekonałeś, nie potrafisz pisać w miarę poprawnie, estetyka tematu mnie nie zachęciła i nie przedstawiłeś w pełni swoich umiejętności i atutów.

każdy ma swoje zdanie, za to wielkie Dzieki ;) gdyż nie lubie pisać dużo o sobie ;/ jak już to wole odpowiadać niż sam z Siebie pisać o Sobie ;)

Opublikowano

Tak jest takie imie Alan, żadko spotykane ale jest, i dziekuję wielkie ;)

żadko ?

rly?

Ziomek jak na 16 lat to nawet zdań nie umiesz budować a o ortografii nie wspomnę.

@Edit

Ostrzeżenie za co ? Za to że prawdę napisałem i swoją opinię o nim .. Ehh te mpc.

sygna.png

Opublikowano

żadko ?

rly?

Ziomek jak na 16 lat to nawet zdań nie umiesz budować a o ortografii nie wspomnę.

@Edit

Ostrzeżenie za co ? Za to że prawdę napisałem i swoją opinię o nim .. Ehh te mpc.

każdy jest człowiekiem i każdy może popełnić błąd...

Opublikowano

No chyba ze zbyt czesto popelnia sie te bledy....

16 lat to troche za malo aby ktos dal Ci mozliwosc pelnienia tej funkcji, w tych czasach raczej nikt nie da Ci posady Gm'a do dobrego projektu... 

Teraz kazdy bierze tylko i wylacznie zaufane osoby ktore zna juz dlugi czas :) 

Opublikowano

No chyba ze zbyt czesto popelnia sie te bledy....

16 lat to troche za malo aby ktos dal Ci mozliwosc pelnienia tej funkcji, w tych czasach raczej nikt nie da Ci posady Gm'a do dobrego projektu... 

Teraz kazdy bierze tylko i wylacznie zaufane osoby ktore zna juz dlugi czas :)

Spoko poczekam, w wieku 15lat mi zaufali i nie pożałowali może teraz też coś się znajdzie ;) 

Opublikowano

Człowieku, zrozum że ludzie nie poszukują "ogarniaczy do gry". Albo pracujesz jako quester, grafik, python master, client master, technik, albo nikt Cię nie będzie chciał, bo na co to komu? -.-

logo8.png

Niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...