Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem W Grze , lvl 60 Misje

Quzon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mój problem może wydawać się prosty i pewnie taki jest :), ale dla mnie to zagadka, gdyż nie miałem go przy innych 60lvl'owych postaciach.

Chodzi o misje a dokładnie o Nexus , Dailies , oraz misje na instancje np. sjg. Od wbicia na mojej nowej postaci 60 poziomu minął tydzień, zdążyłem już się odpowiednio wyposażyć, porobić trochę end-game instancji. Nie mam natomiast możliwości wzięcia misji właśnie na nexus a dailies dostępne są tylko w 2 miastach Velika&Alamantheia oraz w Castanice. Lvlując moją postać od 50 poziomu nie robiłem praktycznie questów a co więcej : storyline'u, co według mnie jest powodem tego "braku" . Nie mam pojęcia co robić a jest to bardzo uciążliwe. Prosiłbym o jak najszybszą i dobrą odpowiedź.

Nie wiedziałem do jakiego działu ten problem przypisać na oficjalnym forum TERY, jeśli nikt nie zna rozwiązania problemu to niech chociaż doradzi do jakiego działu napisać.

Opublikowano

No witaj ;)

Twoje przeczucia są dobre ;)

Na SjG nie wejdziesz, bez ukończonego chain'a quest'ów, które odblokowują Ci wejście tam :D

Co do daily ... żeby mieć daily, musisz wbijać reputację na danych obszarach.

Im wyższa reputacja, tym więcej quest'ów dziennie :D

Na początku reputacje wbija się zwykłymi quest'ami (żółtymi) a potem odblokowuje Ci się coraz więcej daily :D

Osobiście polecam nadrobić braki w quest'ach :D Odblokujesz sobie masę ciekawych tytułów/ instancji itp :D

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...