Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam czy on drophaczy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra kurwa cwelu weź już nie spam tym gównem bo rzygać mi się chcę masz jebany darmowy skrypt od adriena i wielkie ora bura cebulak jebany a vps za 5$ każdy może kupić więc spierdalaj :D

@AntyWarn

Ciekawe chociaż widziałem lepsze :)

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Dobra kurwa cwelu weź już nie spam tym gównem bo rzygać mi się chcę masz jebany darmowy skrypt od adriena i wielkie ora bura cebulak jebany a vps za 5$ każdy może kupić więc spierdalaj :D @AntyWarn Ciekawe chociaż widziałem lepsze :)

a ty sie nigdy lizodupie nie nauczysz? 

OHMyoSz.png

pozdro gracz grozi mi banem poszedl report do riotu a tak pozatym

tak sie zachowujesz

jak testo opisuje 

tak naprawde jestes jebanym noname'm ktorego nikt nieinteresuje i myslisz ze sie wybijesz na fejmie boga??

Opublikowano

a ty sie nigdy lizodupie nie nauczysz? 

OHMyoSz.png

pozdro gracz grozi mi banem poszedl report do riotu a tak pozatym

tak sie zachowujesz

jak testo opisuje 

tak naprawde jestes jebanym noname'm ktorego nikt nieinteresuje i myslisz ze sie wybijesz na fejmie boga??

hahahahahahahaah padłem :D (spoiler mi nie działa :() "jestes jebanym noname'm którego nikt nieinteresuje i myslisz ze sie wybijesz na fejmie boga" ja nie wiem człowieku czy ty jesteś taki żałosny czy coś ??? ja tylko mówie że chyba cie POJEBAŁO ŻE BĘDZIESZ SPRZEDAWAŁ JAKIMŚ NOOBĄ TEN DARMOWY SKRYPT ZA 15 EURO dlatego napisałem tamten post od kiedy ty jesteś jakimś "bogiem" chyba debilizmu bo 21 letnia osoba tak się nie zachowuje ... dzięki że pokazałeś im ten SS z mojego smurfa na EUNE będzie fejm (sarkazm dobre sobie)

­46883540656645472816.png

Opublikowano

hahahahahahahaah padłem :D (spoiler mi nie działa :() "jestes jebanym noname'm którego nikt nieinteresuje i myslisz ze sie wybijesz na fejmie boga" ja nie wiem człowieku czy ty jesteś taki żałosny czy coś ??? ja tylko mówie że chyba cie POJEBAŁO ŻE BĘDZIESZ SPRZEDAWAŁ JAKIMŚ NOOBĄ TEN DARMOWY SKRYPT ZA 15 EURO dlatego napisałem tamten post od kiedy ty jesteś jakimś "bogiem" chyba debilizmu bo 21 letnia osoba tak się nie zachowuje ... dzięki że pokazałeś im ten SS z mojego smurfa na EUNE będzie fejm (sarkazm dobre sobie)

hahah ziomek bym cie  zdisowal ale na taka pizde nie ma sensu bitu kołować nie sprzedaje nikomu zadnych skryptow i nei jade na skrypcie od Adriena bo jest chujowy LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...