Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Diss] ZDŚ vs Endymion

ZDŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1390926881-U173186.png

Wyzywający: ZDŚ

Wyzwany: Endymion

Wstawienie prac do:  3 dni

Głosowanie do: 5 dni

Tematyka: Hmm... Śmierć.

Notatka: 4x4 + (czyli 16 lub więcej jakbyś nie był pewny ;])

Opublikowano

Jak mam napisać o Tobie pancze jak jesteś dla mnie nikim? Nie znam Cie, pierwszy raz o Tobie słyszę a mam pisać pancze uargumentowane? Nie.

Opublikowano

''Artysta'' ma mieć wyobraźnie, wyraźnie Tobie jej brakuje, gdybyś był inteligentny byś przyjął, to są słowa kolego, to są słowa, wystarczy je tylko dobrze poukładać, tylko nie na samych końcówkach jak to Ty robisz: puchę - gruchę, wątki - piątki, zabolało - ciało, mógłbym tak wymieniać z Twoich ''tekstów'', częstochowskie rymy TYLKO na końcach wersów, zero pomysłu, zamysłu, dla mnie to jest żenada.

Możesz mnie nie znać i raczej nie poznasz, ale szkoda że jesteś na nie, wielki panie.

P.s. punch nie pancz. Nie jesteśmy na wsi.

Opublikowano

Jak dla mnie pancz (elo, jestem polakiem.) w bitwie powinien być jakoś uargumentowany, nie znam Cie więc nie mogę takich napisać, trzymaj się.

Opublikowano

Endymion głupi cwel

Szlaja się po sklepach

Wchodzi do galerii bo tam klient czeka

Obsługuje go ustami

Potem się wypina

Klient bez wahania

od tyłu go zapina

O ja pierdole jakie ostre skillsy

Wychodzisz zadowolony

bo masz nowe jeansy :)

Opublikowano

@up Marne prowo jak ty sam. wypierdalaj już z tego forum i idź gdzie indziej robić x kont po to by na siebie głosować...

@1361622928-U485574.pngZDŚ ja chętnie przyjmę skoro nie lecisz na kwadraciakach... Ale to w końcu diss czy tekst pojedynek? W tytule co innego a w poście co innego^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...