Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet z funkcją telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :-) z góry przepraszam, jeżeli temat w złym dziale..

Mam pytania odnośnie tabletu z funkcją telefonu, otóż.. mam rozumieć że przez ten funtab (tak to się zwie?) można bezproblemowo dzwonić, odbierać połączenia i pisać smsy? Istnieje również coś takiego jak książka kontaktów czy coś w tym stylu? Czy jest możliwość połączenia się z internetem za pomocą pakietu internetowego (włączenie transmisji danych), który dostaje wraz z doładowaniem konta, bądź wykupieniem pakietu internetowego na kartę SIM?

Dziękuje za odpowiedzi, oczywiście nagrodze :)

Opublikowano

Zależy mi bardziej na takim właśnie tablecie m.in dlatego że często grywam w gry na androidzie, i przydała by się klawiatura :) i oczywiście lepsze parametry, większy ekran (np. film gdzieś po za domem) czy coś :)

Na tablicy widziałem Samsunga Galaxy Tab 2 w cenie 400zl, z wejściem na kartę SIM. Każdy tablet z wejściem na sim ma możliwość wykonywania połączeń, czy potrzeba do tego jakiś funkcji czy coś?

Opublikowano

Na rynku jest taka hybryda - asus padphone. Zobacz czy ew. cos takiego ci pasuje.

Koszt do 500zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...