Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Iron maska oraz Rakietki

gospelPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, zauważyłem, ze niektórzy piszą na WR, że Iron maske oraz Rakietki zdobyli czy coś takiego. 

Więc ja się pytam, czy można takie coś zdobyć, jeżeli tak, bardzo prosze o wytłumaczenie JAK.

Dziekuję i z góry pozdrawiam Adrealine. :)

Opublikowano

Musisz na Hard zagrać mapy zombie. Po 18 wave dostaniesz te nagrody.

Maski masz za Blind Bullet i Broken Sunset, a rakiety za 28th street oraz Light House.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

z tego co słyszałem to już tego nie ma. Była możliwość kupienia rurek z premką

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

@ Up

Usunęli, ale dodali z powrotem niedawno. Niestety nie wpomnieli o tym, ale jest to prawda. Jak tylko przejdę do 18 wave to zarzucę SCr ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@Wilczek

Perm tworzy się automatycznie powyżej 3500 dni. Więc jeżeli ma się itema na więcej niż na 3500 dni zrobi się z niego retail.

Aktualnie możliwe, że zostało to naprawione. Niestety nie jestem w stanie tego potwierdzić, gdyż posiadam wszystkie 4 permy :P

MAL

Opublikowano

@Wilczek

Perm tworzy się automatycznie powyżej 3500 dni. Więc jeżeli ma się itema na więcej niż na 3500 dni zrobi się z niego retail.

Aktualnie możliwe, że zostało to naprawione. Niestety nie jestem w stanie tego potwierdzić, gdyż posiadam wszystkie 4 permy :P

Ahh, dobrze wiedzieć. Zapewne dla tego mam już na zawsze Ak47 camo i TMP9, medic box i ammo box :P

Myślę, że nie naprawili tego... zapewne da się na perma uciągnąć :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Potwierdzone info da sie zdobyc wszystko tak jak kiedys tylko ze od 18 wave ;)

#EDIT lecz nie buguje sie tak jak kiedys, za kazdy zdobyty 18 wave dostaje sie ta rzecz na 4 dni ;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...