Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Handel i drop itemów.

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Kiedy dropią itemy, po skończonej rundzie?

2. Czy często dropią rzeczy, które można sprzedać?

3. Czy ludzie kupują rzeczy? Bo w CS:GO jak się wystawi coś nawet za 0,03 euro to ludzie to kupują.

4. Jaka jest najtańsza rzecz aby odblokować premium i czy te premium zostanie mi na zawsze?

Dzięki za odpowiedzi :P

Opublikowano

1. Randomowo, w srodku rundy, dropia takze strange botkillery po skonczonym MvM

2. Jesli chodzi ci o sprzedawanie na rynku Steam to nw, a trade mozna kazdy, trzeba miec tylko premium.

3. Czesto, ja sam kupuje czesto, moje tez ludzie kupuja ;) Zalezy od przedmiotu i potrzeby ;)

4. Chyba 0,10€ (ale itak musisz konto steam na minimum 5€ zaladowac) Premka na zawsze ;)

Opublikowano

Itemy dropią podczas gry, nie tylko pod koniec.  Bronie dla konta bez premium, czapki i bronie dla graczy z premium. Wszystkim co dropło da się wymienić, jeśli masz premium. Tutaj masz jak zdobyć najtaniej: http://www.mpcforum.pl/topic/1099432-premium-tf2-za-026e/ Dodatkowo można zdobyć broń robobójcy (botkiller)  po zakończeniu serii mvm  oraz zwykłą broń za zakończenie pojedynczej rundy mvm (tej za tickety).  Premium zostaje na zawsze. Co do sprzedaży itemów to zależy co sprzedajesz. Najtaniej idą skrzynki, ale przez boty twoja oferta będzie bardzo daleko w stronach.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Okej wielkie dzięki :)

1. Randomowo, w srodku rundy, dropia takze strange botkillery po skonczonym MvM

2. Jesli chodzi ci o sprzedawanie na rynku Steam to nw, a trade mozna kazdy, trzeba miec tylko premium.

3. Czesto, ja sam kupuje czesto, moje tez ludzie kupuja ;) Zalezy od przedmiotu i potrzeby ;)

4. Chyba 0,10€ (ale itak musisz konto steam na minimum 5€ zaladowac) Premka na zawsze ;)

4. Mam 2 euro w portfelu steam ze sprzedaży itemów z CS:GO, mogę za to kupić tą rzecz żeby mieć premium?

Opublikowano

A jest limit w dropie? Np maximum 4 rzeczy na tydzień albo coś?

7-10 broni na tydzień, resetuje się w czwartek.

Jest jeden przedmiot, giftapulta i kosztuje 0,07 EUR i też dostaniesz premium.\

Co do rynku, zwykłych broni nie da się sprzedawać, ale jak będziesz potrafił handlować i dziennie zbijać większą sumke na handlu, to będziesz mógł sprzedawać np. klucze (1,60 EUR).

Opublikowano

7-10 broni na tydzień, resetuje się w czwartek.

Jest jeden przedmiot, giftapulta i kosztuje 0,07 EUR i też dostaniesz premium.\

Co do rynku, zwykłych broni nie da się sprzedawać, ale jak będziesz potrafił handlować i dziennie zbijać większą sumke na handlu, to będziesz mógł sprzedawać np. klucze (1,60 EUR).

Czyli przedmioty z dropu nie da się sprzedawać? Albo bardzo rzadko wypadnie przedmiot, który można sprzedać na rynku?

Opublikowano

Czyli przedmioty z dropu nie da się sprzedawać? Albo bardzo rzadko wypadnie przedmiot, który można sprzedać na rynku?

Wszystko co dropnie da się wymienić a sprzedać da się tylko czapki (wyjaśniam na pw, przepraszam za moje błędy), które jak napisałeś wypadają rzadko (jeśli nie bardzo rzadko). Przepraszam za nieścisłość.

461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...