Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAk Podłączyć Kino Pod Kompa

rafifanxddx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliss Help Jak podłączyć Kino Domowe  Pod Komputer Bo  stare głośniki się zużyły i strasznie czeszczą oto zdjęcie Płyty tylnej Posiadam kabel cincz x2 + jack do komputera

post-919302-0-96697700-1401124435_thumb.jpg

Opublikowano

Zrób zdjęcia wszystkich wejść. Bo to co tu zrobiłeś to wyjście ze wzmacniacza do podłączenia głośników.

Opublikowano

po co tyle kabli , wystarczy podpiąć pod Digital audio ( zwykły kabelek w ekranie) i będzie cyfrowy dźwięk 5.1

każda płyta czy karta dźwiękowa ma tez takie gniazdo tylko czasem nie jest podpięte albo brak gniazda

inna opcja to optyczne, tylko dokupić kabel i podpiąć, większość płyt w kompie ma już w standardzie optyka

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

po co tyle kabli , wystarczy podpiąć pod Digital audio ( zwykły kabelek w ekranie) i będzie cyfrowy dźwięk 5.1

każda płyta czy karta dźwiękowa ma tez takie gniazdo tylko czasem nie jest podpięte albo brak gniazda

inna opcja to optyczne, tylko dokupić kabel i podpiąć, większość płyt w kompie ma już w standardzie optyka

Co masz na myśli wytłumacz mi jakiego rodzaju kabelek

i ja chcę podłączyć pod komputer  żeby mieć dzwięku z kompa

Opublikowano

@rafifanxddx

Jeśli to już są wszystkie złącza audio to według mnie nie podłączysz do tego żadnego urządzenia. Gdyż na zdjęciu masz złącza do podłączenia głośników bądź wzmacniacza, a nigdzie nie ma nic do podłączenia wejścia dźwięku.

Opublikowano

@rafifanxddx

Jeśli to już są wszystkie złącza audio to według mnie nie podłączysz do tego żadnego urządzenia. Gdyż na zdjęciu masz złącza do podłączenia głośników bądź wzmacniacza, a nigdzie nie ma nic do podłączenia wejścia dźwięku.

Rozumiem Wielkie dzięki

Opublikowano

wszystkie  gniazda co podałem są WEJŚCIAMI sygnału czyli bez problemu podłączy zwłaszcza komputer bo powinien mieć przynajmniej jedno w nim wyjście , zwłaszcza cyfrowe bo ma ja każda płyta główna

optyk wiadomo odpowiednim światłowodem, a cyfrowe normalnie kabelkiem cinch-cinch

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

wszystkie  gniazda co podałem są WEJŚCIAMI sygnału czyli bez problemu podłączy zwłaszcza komputer bo powinien mieć przynajmniej jedno w nim wyjście , zwłaszcza cyfrowe bo ma ja każda płyta główna

optyk wiadomo odpowiednim światłowodem, a cyfrowe normalnie kabelkiem cinch-cinch

Podłączałem pod wszystkie możliwe wejscia i nie działa

Opublikowano

bo samo podłączenie nie wystarczy, trzeba też sobie przełączyć na cyfrowe źródło dźwięku 

zresztą co i do czego podłączyłeś ??

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

bo samo podłączenie nie wystarczy, trzeba też sobie przełączyć na cyfrowe źródło dźwięku 

zresztą co i do czego podł

Jack Do kompa a CZincze do wszystkich wejść

Opublikowano

czyli nic nie podłączyłeś jak należy

trudno zrozumieć że masz łączyć wejścia cyfrowe z cyfrowymi, innych przecież nie masz w kinie domowym !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...