Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące gry

Ketrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, pobrałem sobie PoE i mam kilka pytań. 
1. Jaka jest różnica pomiędzy klasami ? Czy bardzo się od siebie różnią ? Chciałbym grać coś w stylu barbarzyńca (napiszcie mi jaka klasa przypomina barbarzyńce) ewentualnie łucznikiem ( warto ? ) od razu możecie podać jakiś build do tych postaci będę bardzo wdzięczny. 

2. Jaki serwer mam wybrać, standard i jeszcze jakieś 2 widziałem. 

3. Czy będzie spolszczona ta gra ? Czytałem co nieco o tym gdzieś ale to były wątki z przed roku a tu dalej nic. 

4. jakieś rady na początek ?

Opublikowano

1. Maruder jest klasą podobną do barbarzyńcy z Diablo 2 i jest całkiem rozsądnym wyborem na początek. 

2. Wybierz standard, bo najlepiej Cię wprowadzi w świat w gry. Chyba że od razu chcesz się rzucać na głęboką wodę, wtedy wybierz hardcore.

3. Nie mam pojęcia.

4. Zawsze staraj się zostawiać żółte itemy w stashu, a potem po skumulowaniu ich sprawdź jakie mają bonusy i postaraj się sprzedać innym graczom. Staraj się na początku nie handlować dopóki nie zapoznasz się z wartościami bonusów itp. Zagraj ze znajomymi, bo naprawdę zabawa może być o wiele lepsza tak jak w przypadku prawie każdej gry. 

Powodzenia ! :)

iuub.png

Opublikowano

Dzięki za pomoc, mam jeszcze jedno pytanko :

5. Czy daj się jakoś zrobić normalne konto w przypadku gdy już zrobiłem je poprzez platforme steam ? Chodzi mi o to, że jak będę chciał np. zagrać u kolegi to czy będę musiał się logować na swoje konto steam/ sciągać stema ? Jeśli nie da się odzielić konta od steam to czy da się je usunąć ?

Opublikowano

Na pewno da się przenieść normalne konto na platformę steam, ale chyba konta połączonego ze steam nie da się już zmienić. Zrób po prostu nowe konto, bo tak będzie najszybciej.

iuub.png

Opublikowano

Na początek polecam grę Summonerem albo RF 2 najbardziej Op buildy w tej grze bez potrzebny drogich itemów. Aczkolwiek i tak levelować polecam ci 2x searing bond do 60lvl+ 

Aktualnie robie już 7 postać i ciągne je na 70lvl zostało mi jeszcze 3:)

Opublikowano

Na początek polecam grę Summonerem albo RF 2 najbardziej Op buildy w tej grze bez potrzebny drogich itemów. Aczkolwiek i tak levelować polecam ci 2x searing bond do 60lvl+ 

Aktualnie robie już 7 postać i ciągne je na 70lvl zostało mi jeszcze 3:)

Mógłbyś mi podesłać te buildy ? I ktróey z tych 2 wybrać najlepiej dla początkującego żeby się przyjemnie grało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...