Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL i jego użytkowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pół roku temu używałem BoLa w wersji free. Niestety nie potrafiłem dobrać sobie skryptów. Tutaj moje pytanie - jeżeli wykupię sobie wersję VIP to jakie skrypty polecacie aby wybić się z niskiej dywizji? Najlepiej na każdą pozycję (nie zawsze AD Carry czy MID będzie wolny).

Jest gdzieś temat z listą polecanych skryptów, które ze sobą świetnie współpracują? Czy jakieś płatne pluginy/skrypty muszę dokupować czy wersja VIP BoLa i skrypty z działu dla VIPów w pełni wystarczą dla niższych dywizji?

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

Opublikowano

A mogę prosić o informację jakie i jak skrypty dobrałeś? Tylko jakiś tam syndra script czy dodatkowo jakieś combo, ward vision i inne rzeczy? Dawno nie przeglądałem listy skryptów i nie wiem nawet które są warte uwagi.

Opublikowano

A mogę prosić o informację jakie i jak skrypty dobrałeś? Tylko jakiś tam syndra script czy dodatkowo jakieś combo, ward vision i inne rzeczy? Dawno nie przeglądałem listy skryptów i nie wiem nawet które są warte uwagi.

syndra.lul i drugi skrypt do omijania skilshotów i to wszystko 

Opublikowano

Ja polecam Xeratha, 24 wygrane i 3 przegrane miałem, i szybko na platyne się wybiłem, na skrypcie od Hondy. Xerath jest zbyt OP ze 100% map awarness.

Opublikowano

Ja już mam dość BoLa po tym jak zbanowali mi konto. No ale w sumie moja wina, bo na streamie łatwo zauważyć że nie gra człowiek tylko program. Mam nauczkę na przyszłość i już nie wrócę do tego typu programów.

Streamuję na  http://www.streamspot.tv/pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...