Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gdzie moge kupić konto

Bol selex1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie powinno brzmiec: gdzie moge wrzucic kase w bloto, bo i tak mi konto zabiora?

allegro, epvp, moze na forum bola

Czemu mieliby mu zabrać sam kupiłem sobie konto na allegro i to jeszcze za 5zł 30lev, jakoś rok temu do tej pory nikt mi go nie zabrał (może miałem farta, że trafiłem na spoko sprzedającego).

Polecam allegro, tylko wybierz zaufanego sprzedawce.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czemu mieliby mu zabrać sam kupiłem sobie konto na allegro i to jeszcze za 5zł 30lev, jakoś rok temu do tej pory nikt mi go nie zabrał (może miałem farta, że trafiłem na spoko sprzedającego).

Polecam allegro, tylko wybierz zaufanego sprzedawce.

Wiesz dlaczego ?

Kupujesz sobie konto od kogoś (jako że konto jest jego może je odzyskać kiedy tylko chce)

Dajmy na to odzyskuje owe konto po roku od sprzedania , na koncie prawdopodobnie znajdzie się sporo cennych rzeczy typu :Skiny/nowe postacie/przedmioty kupione za RP , i być może wyższa liga , po roku sprzedaje konto za mniej więcej około 100 zł , wyobraż sobie że ma kilka takich kont ;)

Opublikowano

Wiesz dlaczego ?

Kupujesz sobie konto od kogoś (jako że konto jest jego może je odzyskać kiedy tylko chce)

Dajmy na to odzyskuje owe konto po roku od sprzedania , na koncie prawdopodobnie znajdzie się sporo cennych rzeczy typu :Skiny/nowe postacie/przedmioty kupione za RP , i być może wyższa liga , po roku sprzedaje konto za mniej więcej około 100 zł , wyobraż sobie że ma kilka takich kont ;)

Bez przesady są jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odradzam kupna, ponieważ mogą Cie okraść i nie nauczysz się grać, bo będzie Cie dobierać do 30lvl. Jak już chcesz kupić to najlepiej od kumpla :)

9bylOWE.png

Opublikowano

Odradzam kupna, ponieważ mogą Cie okraść i nie nauczysz się grać, bo będzie Cie dobierać do 30lvl. Jak już chcesz kupić to najlepiej od kumpla :)

No mogą okraść mogą, Miałem Diamond 3, kumple mają swoje bo już pytałem, to może ja sobie kupie refki na nowe konto i będę grał od 0 i na swoim ?

Opublikowano

Allegro / Ebay / Epvp / Nawet w czacie na lolu mozesz sie z kims dogadac :)

Co nie zmienia faktu ze mozna cie w ten sposob bardzo latwo okrasc , A hajsu nie zwroci ci nikt , Bo handel kontami jest zabroniony :)

Edited_1.png

Opublikowano

jak chcesz mam kolege co ma konot na zbyciu unranked (priv)

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

a jak bym zmienił nazwę przywoływacza i miał dowodu ze konto kupiłem to riot mi je odda ?

Co najwyżej perm bana możesz dostać za przyznanie się do kupowania konta.

76561198053546969.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...