Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drophack i pbe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na chuja ci drophack na pbe?

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

weż bd się cieszył jak ci dadzą ban na ip że każde konto zbanują ci w lolu i nawet gdy nowe bd robił :D bo rozumiem używać tego bola to coś tam ale już drop hacka żeby wywalać ludzi co do łączenia sie do kogoś danych jest karalne do 2 lat przeczytaj se jak namierzą ci ip :D to już bd miał :D czytałem tak z ciekawości co grozi za to :D 

Opublikowano

mam zmienne ip :)

Wiem że offtop, ale.. Dla organów scigania to tak jakby powiedzieć, że 'miałem kominiarkę, po odciskach palców mnie nie znajdziecie!'

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Ja jebie...

Masz zmienne IP i co z tego?

Będziesz wywalał gry ze swojego kompa? Jeśli tak to życzę powodzenia. Daj znać jak Ci się uda -,-

Opublikowano

Wiem że offtop, ale.. Dla organów scigania to tak jakby powiedzieć, że 'miałem kominiarkę, po odciskach palców mnie nie znajdziecie!'

dobre :D teraz każdy gimbus to tylko od razu ( mam zmienne ip ) i koniec tematu :D 

Opublikowano

Ip jest cholernie łatwe do znalezienia np: ip terminatora: 89.230.xxx.xxx jesli nie ma zmiennego to jest prawdopodobnie z Lublina itd. Aż mi wstyd, że takie osoby mogą pochodzić z mojego miasta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...