Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać na 3

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to:

Lee sin, Udyr, Riven, Irelia

ale czy wszystkie z nich sprawdzają się na 3-kach to nie wiem. I co masz na myśli wymainować? Ogólnie to teoretycznie najtrudniejsze pod względem mechaniki są postaci z mida i topa (wszystkie) i którąkolwiek z nich wymainujesz to będziesz lepszy od tych którzy jej nie mainują. A jeśli chcesz wygrywać wszystkie 5-tki to mainuj raczej mida (Orianna, Zed, Kayle, Syndra, Twisted Fate)

Co do trójek to się tak nie znam ale z tego co wiem najlepsze są postaci half-tank i bruiser, czyli raczej te z topa. Z tych prostszych polecam popróbować Dariusa, Shyvane, Olafa - któraś z nich musi się sprawdzić.

Talon też jest niezłą postacią, nie wiem jak radzi sobie na 3-kach ale sporo osób gra TYLKO nim i carruje 65%+ gier (w skali 100 gier +)

Opublikowano

Ja na trójki polecam udyra , dlaczego :

+ bardzo mocne pierwsze lvl'e co na trójkach jest dość istotne

+ tankowaty z ogromnym damage

BUMP

Opublikowano

Top: Skarner

Q - Jeżeli dobrze użyjesz wygrasz prawie z każdym linie, najlepsze jest to że jeżeli chodzi o normalne gry lub low elo to ludzie nie doceniają skarnera = łatwy kill.
W - Def + Speed
E - Spowolnienie, jakieś tam DMG.
R - Przydaje się na 3v3.

Jak na ten czas jednen z lepszych championów na top.

Jungla:

Wukong - moim zdaniem najlepszy, jednak jeżeli potrzebujesz tanka to chyba najlepiej shyvana.
AP - Elise.
Co do Wukong musisz ogarnąć dobrze W i E ;).

Bot:

Karma - Nie daje jej na 1 miejsce, na bocie daje sobie rade świetnie.. jednak nie wyccaruje sama gry jak reszta teamu ssie..
Ziggs - chyba wiadomo dlaczego.

Adc: Vayne
Support: Tresh i Leona.

Co do reszty championów to już zależy od ciebie, jeszcze Dariusa mogę polecić na Top.. bo akurat na 3v3 jest mocny ;).

To nie jest konkurencyjna strona, więc myśle że nie będzie problemu.. a jeżeli tak to niech admin skasuje link.

Poleciłbym ci jedną strone z tier listami i kilka buildów tam jest, opisów(filmów jak grać) oczywiście nie po Polsku ^^ ale myśle że każdy ogarnie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Pantheon:

+harras,

+stun,

+bardzo przydatny ult, możesz nim gankować innych oraz uciekać z miejsca zagrożenia,

+mały cd na skille,

+duży burst, jedna z silniejszych postaci,

+pasywka(blok),

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...