Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicToMaster (Angielski)

SiwyTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam do was pytanie kto gra na tym serwerze i pytanie czy dałoby radę to jakoś spolszczyć? Z góry dzięki za odpowiedzi, a co do działu nie wiem czy to dobry dział jeśli nie to proszę o przeniesienie do tego co pasuje. :) 

Opublikowano

Tak da rade ale jest pracochłone bys musiał rozpakowac locale_pl i podmienic albo własnoręcznie przetłumaczyć

Szkoda tylko że pliki są inne niż na metinie :/ być może są takie same ale na innych nazwach :/ ale za chęci lajka dostaniesz xD btw. mógłbyś mi wytłumaczyć jak własnoręcznie przetłumaczyć? :P

Opublikowano

Napisałeś w dziale metin2 wiec stwierdziłem ze to angielski prywatny serwer

Bo to coś tak nazwać poza tym z tego co wiem różni się on tylko silnikiem graficznym no i kilkoma funkcjami więc myślałem że pliki będą takie same :/

btw. jeśli w patcherze są 3 opcje językowe do wyboru : turecki, węgierski, angielski to dałoby radę wgrać jakoś tam polski? bo musi być gdzieś plik odpowiadający za tłumaczenie wszystkiego z tej gry w tych 3 językach.

PS: Za chęci masz lajki z góry dzięki za jakąś pomoc :/ 

Opublikowano

Bo to coś tak nazwać poza tym z tego co wiem różni się on tylko silnikiem graficznym no i kilkoma funkcjami więc myślałem że pliki będą takie same :/

btw. jeśli w patcherze są 3 opcje językowe do wyboru : turecki, węgierski, angielski to dałoby radę wgrać jakoś tam polski? bo musi być gdzieś plik odpowiadający za tłumaczenie wszystkiego z tej gry w tych 3 językach.

PS: Za chęci masz lajki z góry dzięki za jakąś pomoc :/ 

W pełni gry nie spolszczysz na 100%, gdyż jeśli chodzi o dialogi itp to to wszystko leży po stronie serwera. Takie spolszczenie jedynie mogło by pomóc np na nazwy itemków itp, jednak moim zdaniem jest to gra niewarta świeczki, gdyż klient zapewne jest spakowany i zabezpieczony, a z racji tego że nie jest to już typowy metin to potrzebne by były do tego zapewne inne programy.

Opublikowano

W pełni gry nie spolszczysz na 100%, gdyż jeśli chodzi o dialogi itp to to wszystko leży po stronie serwera. Takie spolszczenie jedynie mogło by pomóc np na nazwy itemków itp, jednak moim zdaniem jest to gra niewarta świeczki, gdyż klient zapewne jest spakowany i zabezpieczony, a z racji tego że nie jest to już typowy metin to potrzebne by były do tego zapewne inne programy.

No właśnie mi chodziło coś takiego itemki czy też questy :/ no dobra to temat do zamknięcia, a  pan wyżej limit lajków i 5 gwiazdek dostaje ;) btw. dzięki za napisanie co i jak :/ najwyżej angielskiego się podszkolę xD

PS: Jak chcecie to zaprasza bo planuje zrobić polską gildię xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...