-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Gość
Gość
Mam problem z laptopem ..... Od jakiegoś czasu filmy na youtube i innych stronach się zacinają,mimo że jest nabuferowane to i tak staje.Wgl zacina się cała przeglądarka,mam trzy przeglądarki i z każdą dzieje się to samo ..... Nie mogę prawie nic na niego pobrać,często mam tak że niby pobrało jest 0 mb a cos tam pracuje albo że braknie 1% I CHUJ I SToi , nawet głupi lol nie chce się włączyć.Instaluje lola po czym ikona jest na pulpicie włączam żeby zaktualicowac i grac i chuj znaczek lola po chwili się wyłącza .....
Czyściłem komputer cclenerem kilka razy i nic antyvirus mówi że wszystko jest dobrze komputer ogólnie bardzo dobrze chodzi nic nie zacina, nie dawno kupiłem tego laptopa jest win 8 mam szybki internet...... Szukałem rozwiązania na innych forach ale nic nie ma ;/
ps: Moja siostra też ma laptopa i ma tam mASE ! wirusów,jak podłączyłem kiedyś komórke do jej lapka bo chciałem zrzucic muzyke na karte pamieci to rozjebało mi karte pamici bo tyle najebała wirusów przez kilka lat ..... CZY może mieć to związek z jej komputerem ? Ponieważ ona korzysta z tego samego łącza internetowego co ja ....
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.