Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka pocztowa - Odległość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zakupiłem dysk do swojego xboxa paczką pocztową piorytetową. Tego typu paczki (z około 100-200km) dochodziły mi na następny dzień. Tym razem idzie ona z Gdynii, a z Gdynii do mojego miejsca zamieszkania jest 540km. Czy odległość ma znaczenie przy  tego typu paczkach? (tzn. czy trzeba czekać na nią dłużej niż na bliższe paczki) Ja myślę że paczką pocztową piorytetową odległość nie ma znaczenia, ale niech się wypowiedzą bardziej obeznani. 

Plusy dla wszystkich którzy się wypowiedzą!

Opublikowano

odległość nie ma znaczenia w przypadku przesylki kurierskiej, w przypadku przesylki pocztowej bedziesz czekać dłużej

Opublikowano

Ogólnie będziesz czekać dłużej, bo zanim dowiozą mogą zamknąć pocztę czy coś, a 500 km to trochę jest dla naszej poczty. Jak masz ten numer nadawczy czy jak to się nazywa to możesz wejść na stronę poczty wklepać numer i zobaczyć gdzie jest twoja paczka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...