Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Cradosmt2.pl [The Best Hard tego roku] #01 - Co to za serwer?

Adaś .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The Best Hard tego roku

Pominę dziwne łączenie angielskiego z polskim, ale jak możesz mówić przed startem że jest to najlepszy serwer roku? Restynid już się popisał jaki to najlepszy serwer roku.

Opublikowano

Pominę dziwne łączenie angielskiego z polskim, ale jak możesz mówić przed startem że jest to najlepszy serwer roku? Restynid już się popisał jaki to najlepszy serwer roku.

Restynid to niewypał, zobaczymy co będzie z Cradosem. Sądzę, że

serwer troszkę postoi ze względu na administracje. Poczekamy, zobaczymy :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Połączenie jest tak zastosowane specjalnie.. :) Nie wiem po co się tego czepiasz, to nie istotne. Co do "restynidów" itd. Zobaczysz sam, obydwóch serwerów nie ma co do siebie porównywać. To moja opinia, mój tytuł ;)

Opublikowano

Oba serwery chwaliły się że będą najlepszymi hardami roku, jeden już się pogrążył, a drugi dopiero to zrobi?...

Najlepszy to może nie będzie, ale będzie wystarczająco dobrym :)

Polecam, serwer będzie naprawdę dobry. Nie tylko on ;]

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Serwer fajny ,bo Lourta ale niestety administracja Sh4ke i gimbusiarnia w Teamie padnie jak każdy serwer ,który ma YouTuber .

Opublikowano

Serwer fajny ,bo Lourta ale niestety administracja Sh4ke i gimbusiarnia w Teamie padnie jak każdy serwer ,który ma YouTuber .

Nie wiem jak Ty ale u nas każdy w Team skończył gimnazjum i tylko 1 osoba nie jest pełnoletnia.

Może kiedyś Ci się uda również skończyć i będziesz w stanie napisać komentarz poparty jakimś faktem, a nie pierd*lić bez sensu jak to masz w zwyczaju.

Oba serwery chwaliły się że będą najlepszymi hardami roku, jeden już się pogrążył, a drugi dopiero to zrobi?...

Od Administracji serwera nie padło nigdzie hasło : Najlepszy serwer Roku czy coś w tym stylu. Adaś tak zatytułował swój film i tyle. 

Opublikowano

Nie wiem jak Ty ale u nas każdy w Team skończył gimnazjum i tylko 1 osoba nie jest pełnoletnia.

Może kiedyś Ci się uda również skończyć i będziesz w stanie napisać komentarz poparty jakimś faktem, a nie pierd*lić bez sensu jak to masz w zwyczaju.

Od Administracji serwera nie padło nigdzie hasło : Najlepszy serwer Roku czy coś w tym stylu. Adaś tak zatytułował swój film i tyle. 

No nie wytłumaczysz mu widocznie, napisałem "mój film, mój tytuł", to co ja sobie ustalę bo mi się tak podoba to chyba nie jest zbrodnia ;3

Opublikowano

To czy serwer bd najlepszy stwierdzą to gracze nie spieszyłbym się z taką oceną.

Co do serwera polecam ze względu na Sh4ke.

Kiedy off Start?

54010287442563618639.png

Opublikowano

To czy serwer bd najlepszy stwierdzą to gracze nie spieszyłbym się z taką oceną.

Co do serwera polecam ze względu na Sh4ke.

Kiedy off Start?

Start planujemy na mniej-więcej połowę lipca.

Opublikowano

Może wiekowo nie jesteś gimbusem ,ale mentalnie tak ja nie zmieniam serwerów jak rękawiczki ja nie zakładam tryliard serwerów  i z nich  nie odchodze. 

Opublikowano

Tylko, że on jest GM a nie technikiem, więc jak zaklada te serwery.

@ polecam, dopracowany, zagram.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Nie no zaczynam się bać nazwa serwera podobna do mojego nicku :( (Crado / CradoX2) mam nadzieje, że mnie nikt ze znajomych mnie z tym nie powiąże, aczkolwiek wpadnę zobaczyć cóż wyszło z tego tworu.

Opublikowano

Najlepszy hard roku, to sie okaze

Ale nie wydaje mi sie, zeby byl ciekawy. Jak widac po samych misjach na starcie jest ich az 4, nawet na plu nie ma tyle.

Ale fajny pomysl z tym rozszerzeniem EQ o TP sklep itp itd :).

Znudzily mi sie esy, mediumy wiec pewnie zawitam jak nie zapomne :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Może wiekowo nie jesteś gimbusem ,ale mentalnie tak ja nie zmieniam serwerów jak rękawiczki ja nie zakładam tryliard serwerów  i z nich  nie odchodze. 

Nie jestem technikiem, więc nie zakładam serwerów. Moje tysiące serwerów, z których zarobiłem uwaga aż 0 zł.

Począwszy od Restii a kończąc na Exalionie starałem się jak mogłem / pracowałem, ale popełniłem kilka błędów.

Mentalnie byłbym gimbusem gdybym z każdego serwera na którym miałem GM dostałbym 2.5k zł i zmieniał je. Poza tym gdyby tak było to bym nie był teraz tutaj na Cradosie.

Smutne jest to że non stop bez sensu pleciesz a za grosz prawdy w tym nie ma.

Opublikowano

Najlepszy hard roku, to sie okaze

Ale nie wydaje mi sie, zeby byl ciekawy. Jak widac po samych misjach na starcie jest ich az 4, nawet na plu nie ma tyle.

Ale fajny pomysl z tym rozszerzeniem EQ o TP sklep itp itd :).

Znudzily mi sie esy, mediumy wiec pewnie zawitam jak nie zapomne :D

Zapraszamy, na pewno nie pożałujesz. Co do tych nieciekawych misji. Są one tutaj po to by rozwijać Ci postać w jakiś inny sposób niż tylko exp, skille czy podstawowe rzeczy...:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...