Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macro do BFP4F- Dzielenie się ustawieniami

tmmtta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko pięknie, tylko to macro raz działa a raz nie. 

Jednakże spróbuje przetestować.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Wszystko pięknie, tylko to macro jest słabe jak pisałem. ;) Na daleki dystans to można sobie postrzelać, ale ślepakami . ;) 

Także pozdro dla płaczków, które myślą, że coś mam. :D

Opublikowano

@Pitagoras333 Tyle że on zrobił nawet temat do chwalenia się ustawieniami macro więc napewno używa go.

Jak inni pisali, nie jest to idealne macro ale jak się dobrze ustawi to może zdziałać cuda.

Opublikowano

Wbijam na PC i masz reporta na macro. Grasz nie czysto i powinieneś mieć zbanowane konto.

Skad wiesz ze gram na makro na koncie głównym? To byłaby głupota, zrobilem sobie jakiś czas temu noob konto na ktorym testuje takie rzeczy, myślisz ze dlaczego tylko 3 bronie? Na noob koncie nir mam wiecej broni wiec...

#edit

@upWartosci do macro zależą tez od dodatkow

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Skad wiesz ze gram na makro na koncie głównym? To byłaby głupota, zrobilem sobie jakiś czas temu noob konto na ktorym testuje takie rzeczy, myślisz ze dlaczego tylko 3 bronie? Na noob koncie nir mam wiecej broni wiec... #edit @upWartosci do macro zależą tez od dodatkow

Testowałem aeka i stg na najlepszych dodatkach. Aek odrzut nie do opanowania przy tym, a na augu zeruje prawie do zera, ale na dalsze dystanse aug ssie. Także dla mnie to macro co było wstawione jest głupotą, utrudnia tylko grę.

Opublikowano

Siema, w tym temacie będziemy dzielić się ustawieniami do macro z tego tematu ; http://www.mpcforum.pl/index.php?/topic/1206598

Ja zacznę: scr.hu/26bu/6aqq6

Możesz mi powiedzieć, jak grałeś na tym parę godzin? Ustawiałem to macro na wszelkie sposoby i dalej nie działa prawidłowo (tzn. raz działa a raz nie) 

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Obiecane ustawienia:

[ProgramSetting]
FirstStart=0
[RecoilSetting]
X=-1
Y=3
Status=Disabled

[QBB]
X=-2
Y=3

[STG] 
X=-4
Y=1

[L86]
X=-1
Y=2

[MG36]
X=0
Y=3

[AEK]
X=0
Y=5

[FNMINIMIPARA/PECHENG]
X=0
Y=3

Opublikowano

Musicie drogie dzieci najpierw dowiedzieć się co to jest makro- a na pewno nie jest to gimbohack w notatniku... dziękuję dobranoc.

Jakby nikt nie wiedział, że to program w myszkach a4techa, nateca i innych. I tak też wiemy, że klanowicze mają to.

Opublikowano

Musicie drogie dzieci najpierw dowiedzieć się co to jest makro- a na pewno nie jest to gimbohack w notatniku... dziękuję dobranoc.

Ten ,,gimbohack" to skrypt napisany w AutoHotkey'u w ktorym można robic macra wiec zgin,przepadnij silo nieczysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...