Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kayle w jungli czy to działa?

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kayle w jungli fajnie sprawdza się w roli hypercarry. Nie musisz się bardzo obawiać o to czy zabierzesz komuś killa czy nie, bo sam bardzo szybko wraz ze zbieraniem killi rośniesz w siłę. Nie ma co oczekiwać takiej pompy jak na midzie bo musisz zaczać od itemka na junglę, ale to nie ma większego znaczenia bo ten item też  coś tam daje. Po 6 lvl wchodzą w grę fajne dive'y i ogólnie jak w dobrym miejscu i czasie wyskoczysz na ganka to trudno z niego uciec, bo masz slow w Q, speed up w W i jesteś ranged - więc zawsze coś tam DPS zrobisz. W jungli radzi sobie dobrze od momentu kiedy złożyłeś już cokolwiek, ale w early jest bardzo zależna od blue, i jeśli je stracisz na invade to ciężko z tego wyjść. Ogólnie w obecnej mecie nie najlepsza postać bo w cenie są różnego rodzaju tanki i assasyni, ale ja w sumie kayle rozegrałem z 300+ rankedów i na jungli też bawiłem się dobrze, zarówno w srebrze jak i diamencie.

Opublikowano

Działa lecz po co skoro na midzie wyfarmisz się dużo lepiej.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...