Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMA czy SAC:Reborn.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MMA ponoć lepiej lasthituje, w Reborn lepiej wygląda cała całość. Chociaż wielkiej różnicy w lasthitach nie widzę.

Ostatnio Sida wydał testową wersję, w której jest masa skilli, lepsze znaczniki itp.

Opublikowano

MMA lepszy orb walking farmienie itd. Ogolnie wszystko na wyzszym poziomie

civ97.jpg Lucian nie ma żadnych wad oprócz tego, że jest CZARNY :D

Opublikowano

@FR4S3K

SAC Reborn/Revamped -lepszy Reborn

Do tego jest dużo skryptów do różnych postaci np. AutoCarry Kayle, AutoCarry JakCass itd.

MMA

Najlepszy wybór dla ad carry. Poprostu lepszy jednak nie ma do niego skryptów takich jak JakCass(dobry skrypt do cassio) która działa tylko z SAC Reborn/Revamped

Zaopatrz się najlepiej w oba skrypty ;)

MMA oraz SAC Reborn(ja mam za free =D) są płatnymi skryptami

Deadboy

Opublikowano

Owszem, mam SAC:Revamped, SAC:Reborn (crackowane), MMA (crackowane), tylko nie wiem, który wybrać. Nie gram często na adc, ale jak się zdarzy, to trzeba coś mieć :) .

Opublikowano

W takim razie Reborn będzie lepszym wyborem. Całość świetnie się komponuje ze wszystkimi postaciami.

Opublikowano

Właśnie to mnie najbardziej boli, że w MMA nie ma takich dodatków do postaci. Np. zanim ogarnąłem CassWhooping, to grałem na JakCass i jest to świetny dodatek, tak samo czasem gram Ahri i też mam takie coś i działa świetnie.

Opublikowano

pytanie czy jak sie ma cracka do sac / mma to trzeba vipa mieć?

Nietrzeba mieć VIPA

@topic 

MMA - ADC > Lepszy orbwalking oraz troche lepsze farmienie pod wieżą.

Reborn - Inne postacie > Możliwość wgrywania pluginów do innych postaci przez co skrypt staje się lepszy.

<3

Koza Gold

Opublikowano

Pytanie, mowicie o crackach itp itd... gdzie mozna je znalesc? Bo gram dosyc dlugo na tym i tamtym... ale jakos nie moge tego znalesc, jak by byl ktos na tyle mily i mnie pokierowal.

Opublikowano

Grałem na tym Rebornie z pluginem do Jinx i staty 27/4 na rankedzie (Silver V), wiem, że mały poziom, ale staty i tak dobre. Orbwalk był naprawdę świetny, MMA jeszcze nie testowałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...