Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPS - pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie ;) Ja mam takie pytanie postawiłem serwer na hamachi ale kumpel nie mógł wbić nie wiadomo z jakich powodów i mam pytanko czy VPS za 10zł parametry:
procesor: 1vCore

ram: 1gb

Dysk Twardy: 10gb

System : Linux

Czy ten VPS utrzyma max 5osob? i czy jesli pliki na Virtual Boxie pokazuja mi 40gb to da rade je wgrac na ten 10gb dysk twardy? + edytować (Dodawać zbroje itp nie wiem czy to ma cos wspolnego z tym dyskiem ale wlasnie dlatego napisalem ten temat) 

Jeśli ktoś zna odpowiedź to proszę pisać pod tematem ;) Bedą + napewno ;)

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Tak jak boooo napisal do 10 osob, moze byc wiecej o ile bedzie znana predkosc lacza jak np 100 MB/s to ja mysle ze 15 dalo by rade.  Cos tanio ten VPS znalazles mozna wiedziec jaka firma sprzedaje owe VPS? :P

Opublikowano

Wiem już wiem wszystko zakupiłem z FreeBSD na innej serwerowni za 30zł ale dzieki wszystkim za odpowiedź

Wlasniej mowil ze nie polecam exone . dlaczego ja kupilem exone . nie dziala all freebsd 7.2 do 9.2 nie bedzie nie dzialac mysql , 

http://www.mpcforum.pl/topic/1212717-problem-vps/

Bo tez nie nadal nie dziala wszystkie wersja ;c 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...