Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim gramy i jakie żywioły używamy.

LiX

Jaką klasą gracie?   

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którą klasą grasz najczęściej

2. 2. Którego żywiołu używasz

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Jako że nie znalazłem takiego tematu o RoS.

Którą postacią gra wam się najlepiej?

Może podzielilibyście się swoimi osiągnięciami : Paragon LvL, dps, build ciekawy?

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno - dalem 1 glos na szamana i 1 glos na fizyczne wiec zostaje 1 glos na fizyczne i nic na szamana.

Mianowicie, ze niby kogo robicie pod fizyczne skoro jedyny dzialajacy build w grze pod fizyczne to tylko i wylacznie szaman pod pety?

Ja osobiscie gram takim buildem na szamanie: 

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#WTdlUQ!gVWT!bbcbZb

Sam go ukladalem, nie jest to standardowy build na pety.

Juz wyjasniam - Fierce Loyality ma nieprawidlowy opis sklla, dodaje 30% ms gdy nie jestem w trakcie walki, natychmiastowo po zabicu lub przed bitka bonus zaczyna dzialac wiec bardzo przyspiesza farme. 30% bonusu dodaje sie do maksymalnego 25% i wychodzi 55%. Oczywiscie 25% posiadam ;)

Z pasywa przyzywam fetysze hitujace z krytyków w biale mobki po 7-10mln, w elity po 15-18 mln. Dzieki Rain of Toads z tamta runa przyzywam ich maks liczbe w krotkim czasie. Pasyw, ktory zmniejsza cd o 1s gdy w poblizu umiera wrog sprawia, ze garguantama, vodoo, soul harvesta i piranii moge uzywac dosyc czesto. Moj garguantam natomiast z jedynym boostem do ognia 15% bije w biale mobki 35-50mln natomiast w elity od 50 do nawet 150+mln jesli odpale pasyw z Pasa Harrintona, bez niego jest to jakies mniej wiecej ~100mln z hita, oczywiscie te liczby to nie suma tylko jeden hit. Soul Harvest sluzy mi do przyspieszania ubijania bialych mobkow natomiast piranhado zbiera je w jednym miejscu by latwiej bylo zalaczyc soul harbesta - do tego zwieksza obraznie im zadawane o 15%.

Duchowa Wedrowka pomaga w szybszym przemiszczaniu sie.

Z tym buildem na T3 mam wieksze problemy z bialymi anizeli z elitami ^^ Moze moglbym wejsc i na T4, dmg z pewnoscia mam az za duzo ale przydalyby sie jeszcze blackthorny - mam klate i dzieki Pierscieniowi Krolewskiej Wspanialosci moglbym korzystac z 3 czescowego seta.

Pozatym testowalem i T3 i T4 - T3 leci o wiele szybciej, a nie zauwazylem duzej roznicy w dropie legend.

Narazie latam z takim setupem iz ani set pod zniwiarza ani zuni niechce dropic. Co do obrazen w elity - skutkuje to tym, ze posiadam Jordana 28% na elity oraz 3 czesciowy bonus z aughilda - 15%. Jeszcze jak dojda blackthorny to bedzie kolejne 10% na elity. Ewentualnie Spodnie Yana - gdy jestes w ruchu wszystkie Twoja zrola dmg zadaja 25% obrazen wiecej - bezcenne, szczegolnie, ze dziala na fetysze, a ja moge sobie biegac gdy one bija. To samo Gargan ;)

Opublikowano

Ja dopiero powoli T1 jestem w stanie robić, ale ogólnie gram Crusem pod ogień. Czemu? Akurat takie mam itemy. Przy okazji, ładnie combi mi się fire dmg+ moja broń + 'opadający miecz' który mam pod czwórką, jako, że mogę zdupić na ziemie nie raz, a dwa :D. Zero filozofii, będąc szczerym.

http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Ryuozaki-2729/hero/40310102

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Semyaz

Twoje pety bija po 100 mln i nie radzisz sobie na t3 ? Czy cos jest nie tak ?

100 mln to jest 5 hitow w azmodana na t3 i pada, jak masz kilkanascie fetyszów.. to powinienes solowac t6 w 4 osoby

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@Semyaz

Twoje pety bija po 100 mln i nie radzisz sobie na t3 ? Czy cos jest nie tak ?

100 mln to jest 5 hitow w azmodana na t3 i pada, jak masz kilkanascie fetyszów.. to powinienes solowac t6 w 4 osoby

<oje fetysze bija po 6-10mln a w elity `15-17,a nie 100.

Natomiast moj gargantuam z 60s cd ktorego przywoluje na 15s bije po 100mln(z pasywka na cd jest dosyc czesto ale nie caly czas), najpierw sie naucz czytac potem komentuj^^ ogolnie skonczylem szamanem na T4 bo nie lecial mi set zniwiarza, nawet 1 czesc  i sie zirytowalem - a na nim mozna wlasnie solowac te twoje t6 w 4 osoby ubijajac wszystko w  sekundki ^^

ostatnio gram ogolnie leapquake fire barbem, set ziemii + troche %cdr + dmg w ogień + Onuce Lut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...