Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer zwariował

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z moim serwerem, który stworzony jest tylko po to, by grać ze znajomą wspólnie w wolnych chwilach. Wszystko chodziło cacy do pewnego momentu, gdy rozłączyło jej połączenie z internetem. Po tym wróciła na serwer, ale była jakby zbugowana - podczas gdy ja, będąc hostem serwera, widziałem ją normalnie, na powierzchni obok mnie, ona twierdziła, że jest pod ziemią i próbowała się wykopać, co nie przyniosło skutku. Później, kilkukrotnie wyszła z serwera by na niego wejść i nie mogła w ogóle się ruszyć - spawniła się wg niej pod chunkami, widziała 'latające' kałamarnice itp. mimo, że u mnie normalnie stała obok mnie. Pewnej próby znowu, mogła całkiem normalnie poruszać się po świecie, przy czym miała swego rodzaju lagi - skrzynie otwierały jej się niemożliwie długo, cofało ją cały czas do pewnego miejsca itp. Próbowaliśmy to rozwiązać różnymi metodami - próbowałem ją przeteleportować to mnie, siebie do niej, zabić ją, próbowałem aby stworzyła nową postać i weszła na serwer, ale zawsze występował problem któryś z tutaj podanych. Zrobiliśmy też test, taki, że ona założyła nowy serwer, a ja się pod niego podłączyłem. Co ciekawe, u niej wszystko chodziło dobrze, a u mnie pojawiały się w/w problemy. Nie mam pojęcia jak to rozwiązać, nie mam pojęcia jaka jest przyczyna tego, gdyż stało się to w bardzo zwyczajnych okolicznościach - budowaliśmy sobie, rozłączyło jej internet, próbowała wrócić i już był ten błąd. Byłbym wdzięczny za pomoc! Bardzo zależy nam na wspólnej grze. 

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...