Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mnich: Fala Światła problemik.

Peleos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hai.

Więc zauważyłem dziwną anomalie (?) grając Mnichem, otóż wcześniej skill mnicha Fala Światła z runą starożytny filar  zadawała obrażenia fizyczne, a teraz ta i inne runy zmieniły się zmieniły w opisie i wizualnie, teraz skill nagle zadaje obrażenia od błyskawic i wygląda jak filar rażący błyskawicami, cos podobnego ztało się z ekxplozią światła i teraz zadaje obr. ognistę.

proszę oświećcie mnie, troszke mnie to mindfuckuje :B

Nowicjusz
Opublikowano

Ostatnie aktualizacje RoS w D3 powodują zmiany w skillach - nadają np obrażenia fizyczne, ognia, itp itd. Zważywszy na to że teraz ustawiasz skille pod posiadany sprzęt to nic nowego :)

Tak że warto sprawdzać changelog wprowadzonych zmian w patchu.

Opublikowano

Właśnie zdziwił mnie fakt że w changelogach nic nie zostało wspomniane albo cos przeoczyłem  

Nowicjusz
Opublikowano

http://eu.battle.net/d3/pl/blog/14138344/diablo-iii-informacje-o-aktualizacji-205-15-05-2014#monk

chyba tutaj powinieneś znaleźć info :)

"Runa – Filar starożytnych

Runa została przeprojektowana.
        Obecnie zadaje obrażenia od błyskawic równe 635% obrażeń od broni, a następnie przez 3 sekundy obrażenia od błyskawic równe 785% obrażeń od broni wszystkim wrogom, którzy pozostali na obszarze działania. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...