Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Poszukuję obrazka, komiksu

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano

jeśli jest od tego jakiś temat/dział to proszę o informację (dawno mnei tu nie bylo, nie pamietam, hyy )

Mam na myśli taki komiks.. czarno biały, lecz możliwe, że postacie były narysowane pomarańczową kredką?

Chyba na tylko 4 "sceny".. wszystko patyczakowate i zrobione raczej w panit'cie :P

No więc była tam dziewczynka która mówiła _niby do kamery_ "czesć witam na moim vlogu/videoblogu i nagle wbił jej tata/brat? z tekstem "No Witam, Witam", albo "No halo halo" a ona sie tam wkurzyla i koniec xD

jakby ktoś kojarzył, mógł podesłać to będę wdzięczny.. w głowie mi siedzi od kilkynastu godzin a nie mogę odnaleźć :/

Pozdrówki.

Opublikowano

Nie, nie.. taki w humorystycznym gimbostylu typu zycie i smierc etc. tyle ze czarno biale, paintowskie, jakby... nic nie moge znaleźć nawet innego dla pzrykładu, eh... Mam nadzieje ze ktos sie trafi kto ogarnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...