Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdjąć Blokadę Chatu

Liszowski123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym poradniku pokażę wam jak zdjąć Blokadę chatu w Leauge Of Legends!. Więc tak zacznijmy od tego że pewnie wielu z was dostało blokadę na 20-100 gier i nie możecie nic pisać oprócz 3 podstawowych wiadomości. No ja znalazłem sposób. Więc wchodzimy w lola , w grę AI VS CO OP (nie wiem czy to dobrze napisałem) Rozgrywamy sobie takich 20 gierek. Oczywiście to są boty więc szybko to zleci. No i oto w taki sposób możecie się szybko pozbyć blokady na mecze w lolu! Jeżeli pomogłem Nie zapomnij dać + dzięki . Narazie! 

Opublikowano

Dzięki kolego, rany. Nie wpadłem na to. Zasługujesz na Like-a.

Pozdrawiam.

Diss_Stream.png

Opublikowano

to jest poradnik? nie rozumiem, co jest dziwnego w tym, że po 20+ grach znika?

O to że jest kilka osób jak naprzykład ja .. co naprzykład mamy tylko 3 wiadomości.. chcemy normalnie w lolu pisać np na rankedach.. czy coś takiego.. A nie możemy.. To poprostu od tego to jest, jeżeli ci sie to nie przyadło nie hejtuj. 

Opublikowano

Poradnik "Jak zdjąć blokadę" czyli mam sobie ją zdjąć. A nie zagrać 20 gier jak debil bo jaki jest sens w tym, że mam blokadę na 20 gier i zagram te 20 gier i ona zniknie?

Imo do kosza z tym syfem.

Opublikowano

@up Doceń mój trud, jako jedyny to znalazłem i opublikowałem. siedziałem nad tym. Jeżeli ci się to nie przyda no kurde, nie hejtuj omfg. tak trudno? 

Opublikowano

mam diament a więc zagram 40 gier na boty na pewno to rozwinie moją wiedzę na temat gry oraz wykluczy ewentualne błędy które popełniam. dzięki ja daje ci lajka za ten poradnik.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

@up Doceń mój trud, jako jedyny to znalazłem i opublikowałem. siedziałem nad tym. Jeżeli ci się to nie przyda no kurde, nie hejtuj omfg. tak trudno? 

Nad czym siedziałeś? Powiedz mi jaka jest magia w ściągnieciu blokady na 60 gier jak zagram te 60 gier?

Opublikowano

Poradnik beznadziejny. Nie mówiąc już o twoim sposobie który jest tylko i wyłącznie stratą czasu (za grę z botami dostajesz mniej IP, nic się nie nauczysz), to jeszcze formatowanie jest idiotyczne - zakładam że nie poświęciłeś na to więcej niż 10 sekund. Nie mówiąc już o interpunkcji. IMHO kosz .

I'm bot, DING!

Opublikowano

ale się natrudziłeś, tak jak ja pisząc ten komentarz.

boty są dla początkujących, już lepiej grać ARAMy albo dominiony bo przynajmniej ktoś tam gra

btw. jak już dostałeś muta to na pewno nie za nic :)

to raczej info a nie poradnik.

Hejo

Opublikowano

Już wole zagrać te 33 rankedów niż marnować 33 gry po 15min.

Swoją drogą, czat to tylko  urozmaicenie.

Mamy PINGI w tej grze, i to powinno wystarczyć, żeby pomagać drużynie, bo prawda czasami zdarzy się w drużynie flam-er który denerwuje i wyłączasz go prostu z czatu nie widzisz co on w ogóle pisze czy co on pisze . (co często mi się zdarza) Blokady bez powodu nie dostaliśmy.

I to jest twoja gra ty nie mozesz się denerwować bo to jest gra a nie jebana bitwa na smierc i życie

A jak ktoś nie zwraca uwagi a potem padnie i pisze "report no ss noob" to już nie moja wina -.- Głuchy i ślepy ma w LoLu ciężko... (bez urazy :))

Więc autorze, chcesz dalej wyzywać ludzi, czy może podejmiesz się próby nie pisania na czacie i weźmiesz z tego jakąś lekcje, i być może po tej karze już nie będziesz pisał nic do innych,

a lepsza jest cisza i same pingi, bo wtedy łatwiej wygrać grę.

Opublikowano

Mam blokade na 60 gier czy musze zagrać 60 gier czy wiecej ? a moze mniej ? Bo nie doczytałem w poradniku

x

Opublikowano

SIEMA wczoraj stworzyłem konto,zaczałem grać i właśnie tom blokade na 20 gier miałem,ale wtedy przeczytałem twuj poradnik i zagrałem 20 gier ale nie rankedów tylko tych AL vs COP i pomogło znowu moge przezywac inne dzieci DZIENKI

Opublikowano

zeby zdjac blokade na 20 gier musze zagrac 20 gier 

JAKIM CUDEM TY NIE PRACUJESZ W NASA ???

Ja się pytam dlaczego on nie ma lidera działu ligi legend? Przecież ten poradnik jest na wagę złota i bardzo błyskotliwy. Takiej wiedzy dział ligi potrzebuje bardzo.

Opublikowano

SIEMA wczoraj stworzyłem konto,zaczałem grać i właśnie tom blokade na 20 gier miałem,ale wtedy przeczytałem twuj poradnik i zagrałem 20 gier ale nie rankedów tylko tych AL vs COP i pomogło znowu moge przezywac inne dzieci DZIENKI

A co to dzieci napisałeś "twuj" :) a pisze się twój to nawet moja siostra z podstawówki to wie :) 

A co do tematu to jest raczej logiczne 

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...