Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyli co sądzę o drop hacku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym dzisiaj podzielić się moim zdaniem na temat tych drop hacków.

Całkiem niedawno jeszcze ludzie nie wiedzieli co to jest Bot of Legends grali normalnie a ostatnimi czasy(na tym forum) pojawia się ciągle jakiś nowy temat na temat drop hacka, że ktoś szuka i tak dalej. Według mnie jest to żenujące gdy ludzie używają Bot of Legends co już jest wielkim ułatwieniem potrzebują jeszcze programu który powoduje, że przeciwnicy są rozłączani i możemy spokojnie wygrać grę.

Zastanawiam się po co? Przecież w grze chodzi o to, żeby każdy dobrze się bawił nie niszcząc przy tym gry innym.

"Ludzie którzy nie potrafią przegrywać są nikim"

Informacja dla tych którzy są idiotami i nadal szukają spoceni cały dzień drop hacka aby tylko wyjść z brązu lub silvera za to się dostaje bana i to w krótkim czasie.

"That's drop hack!"

Raz grałem sobie normala wszystko do 12 lvl szło cacy przeciwnicy padali jak ziemniaki dopóki pewien gracz(Pantheon z przeciwnej drużyny) nie włączył tego tu programu i wszyscy wraz ze mną zostali odłączeni od gry. Jednak ten gracz był tak nieudolny, że posiadał drop hacka który wywalił i jego i mecz skończył się wygraną dla nas gdyż mieli już zpushowanego całego mida i bota i minionki szybko skończyły grę :) Żałuję, że nie widziałem jego miny :/ Ludzie jednak potrafią być głupi.

A co wy sądzicie na temat drop hacków? Tolerujecie je?

Pozdrawiam serdecznie.

Deadboy

Opublikowano

Wszedłem w ten temat mając nadzieje że ktoś wam to wytłumaczy a tu się żalisz ... jako posiadacz DH a raczej vps'a bo DH każdy może mieć powiem jedno ZA TO NIE MA BANA JEŻELI UŻYWASZ Z GŁOWĄ A NIE JAK DEBIL ROBISZ 20 GIER WIN STRIKE ... to tyle dziękuje za przeczytanie tego zacnego postu a i jeszcze coś w każdej grze są hacki czy to w LoL'u czy innej a to forum ma odpowiednią nazwe :)

­46883540656645472816.png

Opublikowano

@up To czysta informacja "Multiplayer Community" ;) Tylko obrazek nie zmieniony. Nie żalę się, tylko chcę powiedzieć, że można wygrać grę bez drop hacka i nie niszcząc przy tym gry innym(tacy ludzie zawsze będą lepsi) ;)

Deadboy

Opublikowano

@up To czysta informacja "Multiplayer Community" ;) Tylko obrazek nie zmieniony. Nie żalę się, tylko chcę powiedzieć, że można wygrać grę bez drop hacka i nie niszcząc przy tym gry innym(tacy ludzie zawsze będą lepsi) ;)

twój temat i tak za dużo nie wniesie w "poprawe" gry hackerzy zawsze będą i zawsze byli :)

­46883540656645472816.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...