Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada bota

co tam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sie zapytac czy komus udalo sie zablokowac priv bota? Prosilbym o pomoc przy blokadzie go jezeli ktos by mogl pomoc bylbym wdzieczny oraz prosilbym o pomoc przy ustawieniu lochow aby dalo sie je przejsc tylko raz bez resetowania ich kluczami itp.

Prosze o pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak robiłem tak:

DELETE FROM `user_data` WHERE `thirst`<'0'

Dodaj to do PhpMyAdmin w "planowanie zadań" albo jakoś tak. Gracz który korzysta z priv-bot'a korzysta również z bug'a którego efektem jest ujemna awanturniczość, po dodaniu tej komendy gracze z ujemna awanturniczością zostaną usunięci :)

Jak nie wiesz jak dodać zadanie skorzystaj z tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1210027-zaplanowane-zadania-w-phpmyadmin/

XPA9.png

Opublikowano

Wielkie dzięki ;) a wie ktoś może jak ustawić aby nie można było resetowac lochow?

Prosilbym o pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

Wielkie dzięki ;) a wie ktoś może jak ustawić aby nie można było resetowac lochow?

Prosilbym o pomoc

Pozdrawiam

Widzę że kolega harda szykuje.

Ja bym usunął całkowicie drop kluczy i automatycznie otwieranie że jak jeden loch się ukończy to otwiera się następny :D

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Sebuś tak to ma być serwer hard bez żadnych ułatwień ;) a co do całkowitego usunięcia kluczy nie wiem która linijka w request za nie odpowiada i nie wiem jak ustawić aby po ukończeniu jednego lochu otwierał się kolejny ;)

Gdyby ktoś mógł mi w tym pomóc byłbym wdzięczny ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

tylko jak bedziesz robil ten hard to nie zapomnij o zablokowaniu  komendy w gilldi /złoto -99999999 i /grzyby -999999 ;)

i nie wystawiaj servera odrazu tylko  jak bedziesz mial zrobioną wieze z pomocnikami itp  bo niema co odrazu wystawiac  zbugowanego gowna :) jak to zrobil @ScoTube i zarobil na naiwnosci dzieci ...

Opublikowano

Makyura priv bot dziala jak atak ddos przez ktorego serwer laguje tu nie chodzi o to ze graja na bocie o to tez ale o to aby nie lagowac serwera przez usuwanie kont z ujemna awanturniczoscia zmniejszy sie ilosc botow pozatym tutaj chodzi takze o uczciwych graczy ktorzy nie uzywaja bota dlaczego maja bardziej sie starac i wiecej czasu poswiecac serwerowi skoro wejdzie bot wbije w godzine 300lvl i go rozwali

Ale ja w innej sprawie xD mam pytanie jak zmienic ta komende aby cron ja odczytywal: DELETE FROM `user_data` WHERE `thirst`<'0' probowalem w ten sposob:

mysql_query("DELETE FROM `user_data` WHERE `thirst`<'0'

za pomoca crona resetuje mi wieze co 7 godzin i dodaje 5 grzybkow co 7 godzin ale komendy powyzej mi nie czyta :(

Prosilbym o pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

@Refresh

moglby ktos powiedziec jak dodac to zadanie w cronie nie poprzez harmonogram zadan jak mam ta linijke zedytowac:

DELETE FROM `user_data` WHERE `thirst`<'0'

aby cron ja odczytal i wykonal polecenie?

Prosze o pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

Sprawdź to:

<?php
$host = "";
$nazwa_bazy = "";
$uzytkownik = "";
$haslo = "";
$dbc = @mysql_connect ($host, $uzytkownik, $haslo) or die ('Nie mogę połączyć się z bazą danych.');
mysql_select_db ($nazwa_bazy) or die ('Problemy z baza danych.');
echo mysql_error();
$mysql = mysql_query("DELETE FROM `user_data` WHERE `thirst`<'0'");    
?>
XPA9.png

Opublikowano

Dzięki wielkie sprawdze i się odezwę wielkie dzięki za pomoc

Pozdrawiam

@Edit:

wielkie dzieki Twistekxx dziala jak nalezy ;) zrobilem konto z ujemna awka specjalnie i po 30min usunelo mi je ;)

Wielkie dzieki jeszcze raz oczywiscie + dla ciebie ;p

Jeszcze jakby ktos powiedzial jak zablokowac lochy aby dalo sie je tylko raz przejsc bylbym wdzieczny

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...