Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drop hack

nervarien69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ktos jest chętny do drop hacka za 20 zł pisac priv

Raus

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

zapewne wielu was chciało by miec drop hacka na chwilę obecną zadarmo nie mozna go zdobyc lecz mozna go zdobyc od selexa za 40zł mi było szkoda 40 zł więc szukałem taniej jeden typek  mi zaproponował za 20 zł nie wierzyłem mu bo nie chciał mi tego pokazać lecz jakoś dałem mu ten psc nie wiem czemu ale mu dalem a on dał mi link do działającego  drop hacka

bardzo polecam tego człowieka za  swietnego drop hacka tylko za 40 zł

Ja z tym cwaniaczkiem gadałem dzis na FB. Chciał mi sprzedać przysłowiowego kota w worku. Podziekowałem naciągaczowi.

Opublikowano

Wy jesteście tacy tępi czy tylko udajecie takich ??? po pierwsze primo SELEX to gówno i nie ma on żadnego drop hacka NIE MA ja mam DH którego używa nidzgor (i nie tylko) a co do tego pewnie multi selexa lub jego kolega naciągacz abyście mu płacili za to gówno co ma :)

­46883540656645472816.png

Opublikowano

ja typka polecam drop hackz a 20 zł to dobra cena jak ktos chce na niego namiar pisac na priv

selex ty robisz multi czy co o.O a pro po wiecie że to można mieć za free tylko vps trzeba kupić ...

­46883540656645472816.png

Opublikowano

terminatorjp go poleca a w innym temacie pisal ze on sprzedaje za 20zl :D

nervarien69 ma tylko 2 posty i sprzedaje tez za 20 zl a do tego terminator poleca jego niby DH.
PRZYPADEK? NIE SĄDZĘ!
myśle że to 1 osoba na 2 kontach bo jak napisalem do terminatorajp o dowod na dh to wyslal filmik selexa :D:D

Opublikowano

Zakaz handlu na forum. 

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...