Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Freezy w grze pomimo dobrego fps

max1071

Pytanie

Opublikowano
Witam mój problem polega na freezach w grach pomimo dobrego fps dotyczy to gry watch dogs i bf 4 jakisz czas temu w bf 4 grałem na ustawieniach ultra teraz nawet na minimalnych mam freezy w watch dogs chodziło na średnich teraz minimalne i freezy

mój komputer:

procek: intel core 2 quad q8200

płyta głównej : Gigabyte GA-G31M-ES2L v1

Pamięć fizyczna 3072 MB  (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

karta graficzna: gigabyte gtx 460 SE

dysk Hitachi HDT721050SLA360

zasilacz chieftec cft-650-14cs

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale chłopie czego ty wymagasz od tego PC? To już jest trupek. Po extremalnym OC tego procka do minimum 4.0 oraz zmianie karty może będzie to lepiej wyglądało.

Te freezy to prawdopodobnie spadki FPS które wg. Cb są freezami. (Chyba że się myle) Te 3GB ramu to troche za mało nawet na bf4. Mi potrafi do 5,5GB wejść przy steam/FF/Orig/Skyp/GG/YT/W7

mam ręcznie :P nagranego bf 4 jak w ultra chodzi i to są freezy bo przez chwile nic sie nie rusza a teraz przerzuciłem watch dogs na dysk przenośny ZWIĘKSZYŁEM detale na średnie i chodzi dużo lepiej 

Opublikowano

Ale chłopie czego ty wymagasz od tego PC? To już jest trupek. Po extremalnym OC tego procka do minimum 4.0 oraz zmianie karty może będzie to lepiej wyglądało.

Te freezy to prawdopodobnie spadki FPS które wg. Cb są freezami. (Chyba że się myle) Te 3GB ramu to troche za mało nawet na bf4. Mi potrafi do 5,5GB wejść przy steam/FF/Orig/Skyp/GG/YT/W7

graphic.png
Opublikowano

gry miałeś na C rozumiem ?

nie dysk wewnętrzny miałem podzielony na 2 i miałem na d a przeniosłem na dysk przenośny usb 3.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...