-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
PanJotkaPe
PanJotkaPe
Witam, kiedy sobie gram w gre typu LoL ping zazwyczaj jest normalny ( Kiedy jest tylko 1 komputer wlaczony ), ale niestety jak w domu chodzi np 1 komputer i 1 laptop, to ping zaczyna odwalac pajacerke. Jak jest tylko i moj komputer wlaczony to ping jest stabilny, caly czas 50-60, ale jak wspomnialem wczesniej, sa momenty kiedy chodzi kumputer i laptop, to Ping zaczyna skakac to 150-300 na 5 sekund i potem przesztaje na nastepne 40 sekund, i to sie tak caly czas powtarza do momentu kiedy laptop bedzie wylaczony. Moj router jest podlaczony do mojego komputera kalbem i 2 kabel idzie to wtyczki telefonicznej. Probowalem juz duzo sposobow, typu wymienianie kable, sciagnie inne pierdolki itd, ale niestety zadna nie pomogla. Wiec mnie mpc forum jeszcze nigdy nie zawiedzilo i jestem pewien ze jakis ekspert odpowie albo mi pomoze w rozwinieciu tego problemu
.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.