Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droga z Brązu do Silvera,jakie szlaki Bartek przeciera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,bez zbędnego gadania i pisana.Otóz tak jestem w brązie 5 ale postanowiłem się nie poddawać i grac aż wyjdę do silvera,będę tutaj wstawiał porażki jak i zwycięstwa.Gra sprzed kilku minut lee sin na midzie gra była fajna lecz w połowie dostałem bug splatta,szybko wróciłem.Prosze nie zwracajcie uwagi ciągle na tą farme bo wiem że ona jest zła no ale staram się jak moge,i myślę że to wyćwiczę.Nicku też nie mam za fajnego ale te konto było zakładane jako tako a miałem inne,lecz gdy mi je skradziono to zacząłem grać na bartłomieju.SS z wygranej: leesin.jpg

bartek19623---18.png

Opublikowano

Kolego ,sam nie jestem czelendżerem ,chodź sam wychodziłem z Bronze V (aktualnie Silver II) i życzę powodzenia  <3  Jeśli już grać to tylko mid/jungle(udyr,vi,xin)  Jeśli o farmę faktycznie 40 min  100 farmy ... tragedia ale może postaw sb jakąś dolną granicę ? Np. jak ja gdy wychodziłem   100 farmy do 20 min. Inni powiedzą ,że to nic ale od czegoś trzeba zacząć  :D  Jeszcze raz powodzenia !!!!!!!!! B)

.jpg

Opublikowano

Kolego ,sam nie jestem czelendżerem ,chodź sam wychodziłem z Bronze V (aktualnie Silver II) i życzę powodzenia  <3  Jeśli już grać to tylko mid/jungle(udyr,vi,xin)  Jeśli o farmę faktycznie 40 min  100 farmy ... tragedia ale może postaw sb jakąś dolną granicę ? Np. jak ja gdy wychodziłem   100 farmy do 20 min. Inni powiedzą ,że to nic ale od czegoś trzeba zacząć  :D  Jeszcze raz powodzenia !!!!!!!!! B)

Dziękuję,wiem staram się z tą farmą.Ja gram tym czym mi ,,wygodnie" i to co się ,,nadaje" Ale rzeczywiscie udyrem na jungle lubię sobie pograć,xin mi się przegrał ale chyba znów do niego wrócę.Ogólnie lubię też grać na supporcie choc więcej ,,zrobię" jak team nie bedzie ogarniał czymś mocniejszym.

bartek19623---18.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...